Torku Konyaspor'a Hollandalı Golcü

Torku Konyaspor'a Hollandalı Golcü

PTT 1.Lig ekiplerinden Torku Konyaspor 29 yaşındaki Hollandalı golcü Sjoerd Adrianus Theodorus ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Torku Konyaspor 29 yaşındaki Hollandalı golcü Sjoerd Adrianus Theodorus ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız veren yeşil beyazlı ekipte daha önce anlaşma sağlanan ve önceki akşam Konya'ya getirdiği Hollandalı golcü Sjoerd Adrianus Theodorus ile sağlık kontrollerinin ardından kulüp binasında düzenlenen törende bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

İmza töreninde hazır bulunan Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, "Ara transfer döneminde takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız Sjoerd Ars'ı kadromuza dahil ettik. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kendisi göstereceği performans ve atacağı gollerin yanısıra takımımıza vereceği katkı ile Torku Konyaspor'umuzun Süper Lig hedefine ulaşmasında faydalı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca Hollanda, Çin ve Bulgaristan liglerinde forma giyen Hollandalı golcü, profesyonel kariyerinde çıktığı 273 maçta 132 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.