Torku Konyaspor Hollanda'ya gidiyor

Torku Konyaspor Hollanda'ya gidiyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni sezonda daha çok koşan ve sonuca giden bir takım izleteceklerini söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni sezonda daha çok koşan ve sonuca giden bir takım izleteceklerini söyledi.
Hollanda'da 21 Temmuz'da başlayıp 4 Ağustos'ta tamamlanacak üçüncü etap hazırlık kampı öncesinde kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, transferlere değindi. Bakkal, geçen seneden birlikte çalışmak istediği oyuncularla sözleşme yenilediklerini ve iskelet kadronun korunduğunu hatırlatarak, “Bununla beraber takımımıza fayda sağlayacak kaliteli ve tecrübeli isimlerle anlaşarak iyi bir takım haline geldik. Kaleci ve forvet transferi konusunda yönetimimiz yoğun bir mesai harcıyor. Bu transferleri de inşallah Hollanda kampına gitmeden bitireceğiz ve bizim için çok önemli olan Hollanda'daki üçüncü etap kampımızı tam kadro olarak yapma fırsatını bulacağız. Tam kadro çalışmak hem teknik adamın istediklerini takım üzerinde uygulaması ve nasıl verim alacağını görmesi açısından hem de oyuncuların uyum sorunu yaşamamaları adına oldukça önemli. Biz bu süreci inşallah istediğimiz gibi geçeceğiz" dedi.
Bu sezon beklentilerin arttığının farkında olduklarını ifade eden Bakkal, "Geçen sezon yakaladığımız hava, oynadığımız güzel ve mücadeleci oyun taraftarlarımızı tribünlere çekmiş ve birlikte çok güzel bir hava yakalamıştık. Bunu bu sezon daha da yukarılara çekmek için mücadele vereceğiz. Oyunun her anında savaşan, skor ne olursa olsun pes etmeyen ve sonuca gitmek isteyen bir takım olmalıyız. Beklentiler arttı. Bu da son derece doğal. Ama ben elimdeki oyuncu kadrosuyla bu sezon beklentilere cevap vereceğime inanıyorum. Bana bunu söyleten oyuncularımın çalışmalarda gösterdikleri performansları, hırsları ve istekleri" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.