‘Selçuklu Çocuk Mektebi  nitelikli eğitim veriyor’

‘Selçuklu Çocuk Mektebi nitelikli eğitim veriyor’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’ni ziyaret ederek eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından Hacıkaymak Mahallesi’ne kazandırılan Hatice Hatun Çocuk Mektebi çocukların bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlıyor. 4-6 yaş aralığındaki öğrenciler alanında uzman eğitmenler eşliğinde manevi değerlere uygun eğitimler alarak nitelikli bir şekilde geleceğe hazırlanıyor. Öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler konusunda eğitim almalarının yanı sıra çeşitli eğlenceli aktivitelerle de vakit geçirmesiyle kişisel gelişimlerine katkı sağlanmış oluyor. Çocuk Mektebi bünyesinde “Elif” Atölyesi, “Ba” Atölyesi, Ahşap El Becerileri Atölyesi, Kıssahan Atölyesi (Kütüphane ve Drama), Oyun ve Zeka Oyunları Atölyesi yer alıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı bu fonksiyonlarıyla çocukları iyi ve kaliteli insan olma yolunda hayata hazırlayan Çocuk Mektebi’nde eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim atölyelerini gezen protokol üyeleri çocuklarla sohbet ederken, eğitmenlerden de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GELENEKLERİMİZE UYGUN ŞEKİLDE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde okul öncesi çocuklara nitelikli eğitimlerin verildiğini vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çocuk Mektebimizde okul öncesi çocuklarımızı manevi değerlerimize ve geleneklerimize uygun bir şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Burada küçük yaştaki öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler ve yaşam becerileri noktasında eğitimler vererek kişisel gelişimlerine katkı sunmuş oluyoruz. Alanında uzman olan eğitmenlerimiz çocuklarımızla titizlikle ilgileniyor ve biz de belediye olarak ne ihtiyaç varsa temin ediyoruz. Mektebimizde yer alan ve farklı işlevlere sahip atölyeler ile çocukların geleceğin Türkiye’si için hem iyi birer insan hem de özgüvenli birer birey olmalarını hedefliyoruz. Tabii öğrencilerimize bu eğitimleri verirken eğlenceli faaliyetlerle onların sıkılmadan da vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Burada İlçe Müftülüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle çok güzel bir iş birliğimiz var. Bu işbirliğiyle çocuklarımızın bilgi, beceri ve yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamayı sürdürerek eğitim alanındaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.