Torku Konyaspor 3 puana kilitlendi

Torku Konyaspor 3 puana kilitlendi

Hafta sonunda İstanbul kartal ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmezken, yeşil-beyazlılar da maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor

Torku Konyaspor’da, ligin 28. haftasında iç sahada Kartalspor ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor. İki günlük izinin ardından Salı günü akşam saatlerinde haftanın ilk antrenmanına çıkan yeşil-beyazlı’larda moral oldukça yüksek. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan çalışmaya Milli Takımlarda bulunan Ömer Ali Şahiner ve Abdülkerim Bardakçı'nın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Ali Dere, Erkan Sekman ve Semih Aydilek katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra pas çalışması ve teknik bir çalışma gerçekleştirdi.. Dün de öğleden sonra teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacaklar ve hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. İlk 6 hedefine ulaşma adına ligde kalan 7 maça da final gözüyle bakan yeşil-beyazlı yöneticiler, 4’ü içi sahada ve 3’ü deplasmanda oynanacak bu karşılaşmaları en aza kayıpla geçmek istediklerini dile getirdiler. Her maçın zor olacağını da belirten yöneticiler, Pazar günü taraftarlarının desteğiyle Kartalspor’u yenerek galibiyete devam edeceklerini de sözlerine eklediler.
MİLLİLER KONYA'YA DÖNDÜ
Torku Konyaspodr’un Milli futbolcuları Konya’ya döndü.  U19 Milli takım aday kadrosunda yer alan İsmail Güven Salı günü yapılan antrenmanda yer aldı.. Ömer Ali Şahiner’in aday kadroda yer aldığı Ümit Milli takım, Salı günü  2. hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile 0-0 berabere kaldı. Çek Cumhuriyeti'nin Plzen şehrindeki Doosan Arena'da oynanan karşılaşmanın 14. dakikasında Milli Takımımızda, Ömer Ali  forma giyemedi. Bu futbolcu dün akşam Konya’ya gelecekti. Bugün ise takımla birlikte çalışmalara katılacak. Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nda mücadele edecek U20 Milli takım, hazırlık maçında Portekiz ile 1-1 berabere kaldı. Atatürk Olimpiyat stadında oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü 58. dakikada Ethem Ercan Pülgir kaydederken, Portekiz'in golünü 90+2. dakikada Agostinho Ca attı. Abdülkerim bu karşılaşmada forma şansı bulamadı. Milliler, Portekiz ile BJK İnönü Stadı'nda oynadığı ilk hazırlık maçını Abdülkerim Bardakçı ve Alpaslan Öztürk'ün golleriyle 2-1 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.