Topbaşı 3 Ocak'ta

Topbaşı 3 Ocak'ta

Eyüp yenilgisi ile ilk yarıyı tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Anadolu Selçukluspor'da devre arası tatili başladı. Yeşil-beyazlıların kamp programı 3 Ocak'ta başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ikinici yarı hazırlıklarının ilk etabını dün yaptığı çitf antrenmanla tamamladı. Eyüpspor yenilgisinin ardından çalışmalarına ara vermeden başlayan yeşil-beyazlıların ikinci etap çalışmaları 3 Ocak'ta başlayacak. Dün çalışmalarını tamamlayan Anadolu Selçukluspor, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı.
Kondisyon ağırlıklı çalışmalarla güne başlayan yeşil-beyazlılar, ikinci antrenmanı ise öğleden sonra teknik ve taktik ağırlıklı gerçekleştirdi. Yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Serbay Yağız ve Ankara’ya doktor kontrolüne giden Kenan Karışık ile Rıdvan Sağlam katılmadı. Sakatlıktan kurtulan Abdullah Çoban kısmen takımla çalışırken, köprücük kemiğinin kırılması nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yaser Hacımustafaoğlu koşulara başladı. Ayak bileğinden hafif ağrıları olan Ali Kafadar ise düz koşu yaptı.

Anadolu Selçukluspor, 3 Ocak Perşembe günü Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan Wow Kremlin Palace Otel’de ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapacak. Yeşil-beyazlıların devre arası kampı 14 Ocak’ta sona erecek. Antalya’da 11 gün sürecek ikinci yarı hazırlıklarımız kapsamında temsilcimiz hazırlık maçları da yapmayı planlıyor. Takıma yapılacak transferler ve mevcut oyuncuların durumu ile ilgili yapılacak olan çalışmanın startını verecek olan yönetim kurulu, teknik heyetin vereceği raporu bekliyor. Takımın iskeletini bozmamak adına hiç bir futbolcusunu gönderme taraftarı olmayan yönetim kurulu, teknki heyetin vereceği raporda belirleyeceği isimler hakkında çalışmalar yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.