Toparlanacağız

Toparlanacağız

Konyasporun yeni futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, yeşil-beyazlı ekibin düşme gibi bir sorununun olmadığını, şehirde de bu havanın biran önce dağılmasının gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenilerek taraftarlarını strese sokan Konyaspor’da izin bitti ve ligin 26. haftasında içi sahada, lig sonuncusu Hacettepe ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün Antalya Belek’te başlayacak. Konyaspor yeni futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, ligde kalan 9 hafta için iddialı konuştu ve “düşme korkumuz yok” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından üç gün izin yapan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra Belek Sirena Golf otelde toplanacaklar ve akşam saatlerinde de günün ilk çalışmasını yapacaklar.

Konyaspor’un Belek kampa 29 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Yeşil-beyazlılar, tüm futbolcuların katılacağı Belek kampında iki özel maça yapacaklar. Programa göre, maçlar 27 ve 30 Mart günleri oynanacak. Rakipler arasında: Rusya’nın Rubin Kazan ve Eskişehirspor var. Konyaspor, Cuma günü Eskişehirspor ile mücadele edecek. Pazar günü bazı futbolcular Konya’ya dönecekler. Antalya’da kalacak futbolcular ise PAF takviyeli bir kadro ile Pazartesi günü Rusya 1. lig takımlarından Rubin Kazan ile mücadele edecek. Öte yandan, Ukrayna’nın Metalist takımıyla Pazar günü  oynanması planlanan maç, Federasyonun seçimi nedeniyle izin vermemesi nedeniyle ertelendi.
ÇİMEN: KORKULACAK BİRŞEY YOK
Konyaspor yönetim kurulunun önceki akşam yaptığı toplantıda futbol şube sorumlusunda değişikliğe gidildi. Yeşil-beyazlı yönetimde sezon başından buyana futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Düzkaya’nın sağlık nedenleriyle ayrıldığı, yerine Zeki Çimen’in futbol şube sorumluluğuna getirildiği açıklandı. Düzkaya’nın yönetimde üye olarak görev yapacağı bildirildi. Konyaspor yönetimli, Düzkaya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Öte yandan, yeni futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, takımla ilgili bilgiler verdi. Ligde kalma mücadelesi veren takımlar arasında Konyaspor’un en iyi fikstüre sahip olduğunu belirten Çimen, “İç sahada 5 maçımız var. Deplasmanda ise Fenerbahçe dışında kendi ayarımızdaki takımlarla oynayacağız. Takım olarak en kısa sürede toparlanmamız gerekiyor. Ancak, kesinlikle düşme korkumuz yok” dedi. Konyaspor’da para sorunu nedeniyle de görüşlerini açıklayan futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü. “Konyaspor, karakterli ve kişilikli futbolculara sahip bir takım. Hiç bir futbolcumuz parayı gündeme getirmez ve söz konusu yapmaz. Pazartesi günü para konusunda bazı gelişmeler olacak. Futbolcularımızın alacaklarını ödeyeceğiz..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.