Tomas Borek tamam

Tomas Borek tamam

Torku Konyaspor'da bir taraftan lig hazırlıkları sürerken, bir taraftan da transfer çalışmaları ve görüşmeleri yoğunluk kazandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Çek Cumhuriyeti'nden Tomas Berek, yeşil-beyazlı yöneticilere “tamam” dedi

Torku Konyaspor’da, dış transferle birlikte lig hazırlıkları da yoğun şekilde sürüyor.  Rusya, Belçika ve Hollanda’dan ismi açıklanmayan biri kaleci 7 futbolcuyla görüşmeler yapan yeşil-beyazlı yöneticiler, bunlardan en az 3’üne imza attırmayı planlıyor. Yabancı futbolcu kontenjanının 6 artı 2 olarak belirlenmesi halinde kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 8’e çıkartılacak. Transferde fiyatların çok yüksek olması ve yabancı kontenjanının kısıtlanmasının etken olduğu bildirildi.

TOMAS BOREK İLE İŞLEM TAMAM

Torku Konyaspor’da, Fornezzi’nin transferinden vazgeçildiği, ancak ismi açıklanmayan bir kaleciyle görüşlerde sona gelindiği öğrenildi.. Bu arada, anlaşma sağlanan Adanasporlu Kibong Mbamba ile Çek Cumhuriyeti’nden Tomas Borek dün Konya’ya gelecekti. Bu futbolcunun 27 yaşında olduğu ve orta saha oynadığı bildirildi..
Önceki gün Mehmet Uslu ile birlikte imza atan Rusya Premier Lig takımlarından FC Terek Grozny'den transfer edilen forvet oyuncusu Ezechiel N'Douassel’e teknik adamlar tarafından 4 gün izin verildiği belirtildi. Bu futbolcunun Pazartesi günü Konya’ya gelerek çalışmalara başlayacağı açıklandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor’da, Çarşamba günü Konya’da başlayan lig hazırlıklarının birinci bölümü günde çift antrenmanla devam ediyor.. Dün sabah, Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde polar saatlerle düz koşu yapan Kartallar, akşamda kondisyon çalışmasını sürdürdü.. Yeşili-beyazlı takımda, hazırlıkların Konya bölümü Pazartesi günü gerçekleştirilecek antrenmanlarla tamamlanacak ve futbolculara iki gün izin verilecek. Kartallar, Salı ve Çarşamba günü dinlenecekler ve Perşembe günü sabah Bolu Esentepe’de kampa girerek ikinci dönem hazırlıklarına start verecekler.. Bu çalışmalar ise 22 Temmuz’a kadar devam edecek. Torku Konyaspor’da yurt dışı kampı da 25 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında Slovenya’da gerçekleştirilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.