Thorvaldson galibiyetten emin

Thorvaldson galibiyetten emin

Akhisar deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum

Torku Konyaspor'un İzlandalı golcüsü Gunnar Heidar Thorvaldsson, uzun bir aradan sonra ilk kez 11'de oyuna başladığı Ç.Rizespor maçında alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken, rakibin ismiyle ilgilenmediklerini her maça kazanmak için çıktıklarını, Akhisar deplasmanından da iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

RİZE MAÇINDA İYİ MÜCADELE ETTİK

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İzlandalı golcü oyuncu Gunnar Heidar Thorvaldsson, "Uzun bir aradan sonra bir lig maçında ilk 11'de oyuna başladım. Bu ve beraberinde takım olarak aldığımız galibiyet çok mutluluk verici bir durum. Ç.Rizespor maçında takım olarak iyi mücadele ettik. Bende verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Herkesi mücadelesinden dolayı kutluyorum" dedi.

SÜPER LİG ÜST DÜZEY BİR LİG

Gunnar Heidar Thorvaldsson bir basın mensubunun 'Büyük umutlarla geldiğin Konyaspor'da geride kalan haftalarda fazla forma şansı bulamadın ve beklentilerin gerisinde kaldığına inanıyor musun?' sorusuna "Türkiye ile daha önce oynadığım ülkelerdeki futbol kıyaslanamaz. Burada kalite üst düzeyde ve mücadeleye, tekniğe dayalı futbol oynanıyor. Bu yüzden çok fazla gol atmam zor. Ama benim için önemli olan tabiki de takımımın kazanması. Kimin gol attığı gerçekten önemli değil. Maçları takım olarak oynuyor ve kazanıyoruz" cevabını verdi.

UMARIM GOL ATADIM

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında deplasmanda oynayacakları Akhisar Bld. Gençlik ve Spor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Gunnar Heidar Thorvaldsson, "Açıkçası rakip hakkında pek fazla bir bilgim yok. Ama Süper Lig'de mücadele ettiği için güçlü bir ekip olduğunu düşünüyorum. Bizim oynadığımız her rakibe karşı saygımız var. Ama rakip önemli değil. Önemli olan maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmamız. Bunu Akhisar deplasmanında başaracağımıza inanıyorum. Umarım bu maçta bende iyi oynar ve gol atarım" diye görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.