Tff İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'a Ziyaret

Tff İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'a Ziyaret

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'ı makamında ziyaret etti.Lisanslı sporcu sayılarının illere göre dağılımına bakıldığında ilk sırada...

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'ı makamında ziyaret etti.

Lisanslı sporcu sayılarının illere göre dağılımına bakıldığında ilk sırada yer alan İstanbul'da, spor yapanların sayısının artırılması ve tabana yayılması amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul'daki lisanslı sporcu ve kulüp sayılarının artırılması için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ve titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'la bir araya gelerek lisanslı kulüp ve sporcu sayıları hakkında bilgi aldı.

Güncel verilere göre incelemelerde bulunan İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, aynı zamanda kulüp temsilcileriyle de bir araya gelerek kulüplerin yaşadıkları sorunları dinledi ve iyileştirme tedbirleri kapsamında daha iyi neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

İl Müdürünün konuyla yakından ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar ve kulüp temsilcileri, İl Müdürüne ziyaret sonunda teşekkürlerini iletirken, İl Müdürü İbrahim İlhami Koç da tesisleşme, sporun yaygınlaştırılması ve sporcu sayısının artırılması konusunda gelinen noktanın kendilerine büyük bir mutluluk yaşattığını belirtti.

İstanbul gibi büyük bir metropolde yaşamanın verdiği zorluklar arasında spor alanlarının ve spor sevgisinin artırılmasına da vurgu yapan Koç, "Sporu daha da ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.