Tezcan: Bank Asya’da kalıcı olmayacağız

Tezcan: Bank Asya’da kalıcı olmayacağız

Konyasporun yoğun tempoda geçen bir çalışma dönemini geride bıraktığını ifade eden As Başkan, Transfer ve Futbol Komitesi Üyesi ve Alt Yapı Sorumlusu Osman Tezcan, İnanmış bir kadroya sahibiz.

Var olan eksiklerimizi gidererek sezona en hazır şekilde girmek ve 34 hafta sonunda mutlu sona ulaşarak TSL’ne yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
FAYDALI BİR KAMP DÖNEMİ OLDU
Kızılcahamam’da iki etap üzerinden gerçekleşen kamp çalışmalarında ve oynanan özel maçlarda takımımızı yalnız bırakmayan Tezcan, Konyaspor’un 34 hafta sonunda hedefe ulaşarak süper lige yükseleceğine inandığını söyledi. Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden kamp çalışmalarını değerlendiren Osman Tezcan, “Takımımız oldukça faydalı geçen bir çalışma dönemi yaşadı. Yoğun ve yorucu çalışmaların yanı sıra oynanan özel maçlarla lige en hazır şekilde girebilmenin çalışmaları yapıldı. Bunu en yakından takip eden kişilerden birisiyim. Giden ve gelen arkadaşlarımızla birlikte kadromuzu da şekillendirmeye başladık. Var olan eksik mevkilere teknik heyetimizin isteği doğrultusunda gereken takviyeler yapılacak. Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden itibaren tek düşüncemizin Bank Asya’da misafir olan Konyaspor’umuzu sezon sonunda hak ettiği Turkcell Süper Lig’ine çıkartmak olduğunu ifade ettik. Bu hedefe ulaşmak adına ne gerekiyorsa yapılacak. Konyalı sporseverlerden takımımızı sezon içerisinde yalnız bırakmamalarını ve mutlu sona giden yolda yanımızda olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE
Futbolculara verilen akitlerin ilk bölümünün geçtiğimiz Çarşamba günü Yönetim Kurulu üyelerinin yerine getirdiği ödemelerle akitlerle yapıldığını da sözlerine ekleyen As Başkan, Transfer ve Futbol Komitesi Üyesi ve Alt Yapı Sorumlusu Osman Tezcan, bundan sonraki ödemelerin gününde yapılması için Yönetim Kurulunun gayret gösterdiğini ve temaslarını sürdürdüğünü ifade etti. Tezcan takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu da sözlerine eklerken, “Başarıya giden yolda ekip olabilmenin yanı sıra şehirle bütünleşmenin ve hedefe inanmışlığın öneminin fazla olduğuna inanıyorum. Konyaspor’da sezon başı olmasına rağmen bu noktada ciddi adımlar atıldı. Haftalar ilerledikçe üzerine biraz daha koyarak mücadelesine devam edecek takımımız 34 hafta sonunda Turkcell Süper Lig’ine yükselecektir” şeklinde görüş belirtti.
EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ
Oynanan özel maçların sonuçlarına bakılarak yapılan değerlendirmelere katılmadığını ifade eden Tezcan, “Hazırlık maçları takımların son durumlarını görme, kadroda yer alan oyuncuların performansı hakkında bilgi edinme ve sezonda uygulanacak sistemin denenmesi adına faydalı oluyor. Klasik olacak ama alınacak sonuçtan çok takımımızın istenilenin neresinde olduğunu görmek daha önemli. Eksikler görülecek ve bunların giderilmesi için çalışılacak. Konyaspor taraftarı ve Konya şehri yeter ki takımımıza inansın ve güvensin. Ligde farklı, kendi gücünü rakiplerine kabul ettiren bir Konyaspor izleyecekler ve alınacak sonuçlarla gurur duyacaklar” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.