Tevfik Sırrı Gür Stadı Bursa Maçına Yetiştirilecek

Tevfik Sırrı Gür Stadı Bursa Maçına Yetiştirilecek

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorununun ardından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını yapmayı planladığı Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.Mersin İdmanyurdu'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgiye...

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorununun ardından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını yapmayı planladığı Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Mersin İdmanyurdu'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre; çim çalışmaları ile birlikte, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın TFF kriterlerine uygun hale getirilmesi için skorbord, kamera, ses düzeni, passolig okuma sistemi, turnikeler ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

Stadın en kısa zamanda maçlara hazır hale getirilebilmesi için kısa kesim, biçme ve silindir çalışmaları ile Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın zeminine bakım yapılıyor. Stat zeminindeki belirli noktalardaki ayrıklar için ise, zemine birçok delik açılıp tedavi uygulanıyor. Statta güvenlik kameraları ve turnike onarım çalışmaları ise son hızıyla devam ediyor.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Mersin İdmanyurdu - Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.