Tenis'in kalbi Konya'da atacak

Tenis'in kalbi Konya'da atacak

Uluslararası Tenis Federasyonunun (ITF) faaliyet takviminde yer alan F22 Futures Tenis Turnuvası bugün Konya’da start alıyor

Uluslararası Tenis Federasyonunun (ITF) faaliyet takviminde yer alan F22 Futures Tenis Turnuvası bugün Konya’da start alıyor Uluslararası Tenis Federasyonunun (ITF) 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan F22 Futures Tenis Turnuvası bugün Konya’da start alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kortlarında Tenis Dağcılık Kulübünün sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuva’da hazırlıklar tamamlandı. Bir çok ülkeden 45 sporcunun mücadele edeceği turnuvada, 6 sı Türk 39 yabancı sporcu Dünya sıralamasındaki yerlerini korumak ve puan olarak üst sıraları zorlamak için mücadele edecekler. Uluslararası F22 Tenis Turnuvasının ön elemeleri 1-3 Haziran 2013 tarihleri arasında, finalleri ise 3-9 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. ikinci kez organize edilecek olan F22 Futures Tenis turnuvasının birincisi ise 10.000 $ büyük ödülün sahibi olacak.

BU YIL TURNUVAYA KATILIM YÜKSEK

Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Bülent Yıldız, bu yıl ikinci düzenlenecek olan F22 Futures Tenis Turnuvasını bu yılda başarılı bir şekilde gerçekleştireceklerini söyledi. 45 sporcunun mücadele edeceği turnuva’ya katılımın yüksek olduğunu kaydeden Yıldız” Bu turnuvayı ilk kez geçen yıl düzenlemiştik. Geçen yıl başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz turnuvanın 2.si bugün yapılacak olan karşılaşmalarla start alacak. Bu yıl turnuvaya katılım yüksek. 45 sporcu turnuvada şampiyon olmak için kıyasıya mücadele edecek. Bu yıl turnuvada 6 türk sporcu da finale kalmak için mücadele edecek.İnşallah turnuvanın şampiyonu türk sporculardan birisi olur. Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü olarak bize katkılarını esirgemeyen Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’e, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.