Temizlik sektörüne yeni soluk

Temizlik sektörüne yeni soluk

Konyada temizlik sektöründe faaliyet gösteren Metkur Danışmanlık, saf su ile güvenli cam yüzey ve parlak yüzey temizleme çözümlerinde kullanılmak üzere Hollandadan getirdiği temizlik makinelerini dü

Hollanda’nın iç ve dış cephe temizleme şirketi olan Baudion’un Türkiye ve Ortadoğu distribütörü olan Metkur, Türkiye’ye getirttiği temizlik araçlarıyla kimyasal madde kullanılmadan temizlik yapılabilecek.  

Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım kokteylinde Metkur Genel Müdürü Celal Özdemir, şirketin faaliyet alanları ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan dış cephe temizlik ekipmanları hakkında bilgi verdi. Özdemir, “Türkiye’de temizlik sektöründe bir ilke imza atmak amacı ile iç ve dış cephe temizliği üzerinde yeni makine ve ekipmanlarını Türk halkının kullanımına sunmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Metkur, insanların klasik yöntemlerle yapılan temizlik olgusuna bakış açısını değiştirmeyi ve bilinen temizlik araç ekipmanları ile yapılan temizliğin doğaya ve ekolojik dengeye zararının farkına varmış olup, Türkiye’de temizlik sektöründe yeni bir başlangıcın öncülerinden olmayı hedeflemiştir” dedi.

SAF SUYLA TEMİZLİK YETERLİ

 

Makine ve ekipmanlarla doğaya herhangi bir zararı olmayan saf su ile yapılacak temizliğin kimyasal temizlik malzemeleriyle yapılan temizliğe eş değer olduğunun altını çizen Özdemir, “Firmamızın Türkiye’ye getirdiği makine ekipmanları sayesinde temizlik sonrası insan vücudunda oluşan kas, kemik, bel ve boyun ağrılarına, yüksek bina ve cephelerin temizliği esnasında meydana gelen kazalara ve bu kazalar sonrası ortaya çıkan ölüm ve yaralanmalara son vermenin mutluluğunu paylaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Metkur Şirketi’nin Hollandalı makine imalatçısı Baudion Şirketinin Genel Müdürü Erik Van Limpd, Baudion, iç ve dış cephede kullanılacak olan temizlik makinelerinin teknik özelliklerini anlattı.

Konuşmalardan sonra Hollanda’dan ithal edilen ve Metkur tarafından kullanıma sunulan cihazlar davetlilere ve basın mensuplarına tanıtıldı. Firma yetkilileri daha sonra Mevlana Kültür Merkezi’nin dış cephe camlarında temizleme uygulaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.