Tekvando kampında geri sayım başladı

Tekvando kampında geri sayım başladı

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda yapılan Tekvando Milli Takım kampı bu hafta sona eriyor.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda yapılan Tekvando Milli Takım kampı bu hafta sona eriyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Milli Takımı’mıza İngiltere de yapılacak Grand Prix Olimpiyat oyunlarında başarı diledi. Tekvando Milli Takımı olimpiyat oyunları hazırlıklarına Konya da yaptığı kampla devam ediyor. Kampın son günlerine yaklaşılırken milli sporcular çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Milli Takımımızın çalışmalarına Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ev sahipliği yapıyor.

13-16 Aralık tarihleri arasında İngiltere de gerçekleştirilecek Grand Prix Olimpiyat oyunları puanlama yarışmasına hazırlanan Tekvando Milli Takımı kampında büyükler kategorisinde 11 bay ve 5 bayan sporcu yer alıyor. Çalışmalarını 09 Aralık tarihine kadar tamamlayan olan milli sporcular 09 Aralık tarihinde İngiltere'ye hareket edecek. Milli Takım Antrenörü Alaadin Menekşe çalışmaların en iyi şekilde tamamlandığını ve sporcularımızın İngiltere de gerçekleştirilecek olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Menekşe, “30 Ekim tarihinde başlanan ve bu hafta sona erecek olan Milli Takım kampının çalışmalarını Selçuklu Belediyesinin tesisleri olan Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirdik. Burada uzun süren bir kamp dönemi geçiren milli takımımıza en iyi şekilde ev sahipliği yapan Selçuklu Belediyesi ile Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü yetkililerine teşekkür eden Alaaddin Menekşe, " 2012 yılı milli takımımız için oldukça başarılı bir yıl oldu. 2016 yılında da aynı şekilde başarılı olmak için çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. Bu çalışmaların sonucunu 2016 olimpiyatlarında alacağımıza inanıyor ve bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi Tekvando Milli Takımımıza İngiltere de gerçekleştirilecek Olimpiyatlarda başarı diledi.

Sarayönü Belediyesporlu oyuncular, özellikle son haftalarda yaşanan şanssız puan kayıplarına, sakatlıklara, yaşanması muhtemel sakatlıklara karşı birleşerek kurban kesti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.