Tek yol galibiyet

Tek yol galibiyet

Yarın Oyak Reno ile ligdeki en kritik sınavlarından birine çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde parola galibiyet olarak belirlendi. Antrenör Karadağ: Kazanacağız

BEKO Basketbol Ligi’nde 25.hafta karşılaşmasında yarın Oyak Reno ile zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdüren sarı-mavililerde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Ligde son 4 karşılaşmanın 3’ünü kazanarak taraftarının yüreğine su serpen temsilcimiz yarın, seyircisinin önünde yeni bir zafere imza atmak istiyor. Pınar Karşıyaka, Casa Ted ve Antalya Kepez’i yenerek önemli bir başarının altına imza atan sarı-mavililer kalan 6 haftada düşme korkusunu üzerinden atabilmek için Oyak maçını kazanmak zorunda. Casa Ted Kolejliler’den sonra ligden düşen ikinci takım olmak istemeyen temsilcimiz kalan 6 karşılaşmanın 4’ünden galibiyetle ayrılmak istiyor. Temsilcimiz Oyak ile yarın karşılaştıktan sonra 26.haftada Beşiktaş Cola Turka’nın konuğu olacak. Ardından evinde Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek sarı-mavililer bitime iki hafta kala Aliağa Gençlik ile final gibi bir mücadeleye çıkacak. 29.haftada Türk Telekom ile evinde karşılaşacak temsilcimiz lig perdesini Darüşşafaka deplasmanında kapatacak.
Oyak maçı kalan haftalara baktığımızda Üniversitespor’un denk takımlarla evinde oynadığı son karşılaşma olacak. Kümede kalmak için Aliağa Gençlik ve Darüşşafaka’yı yenmek zorunda olan sarı-mavililer Konya’da oynayacağı Fenerbahçe Ülker ve Türk Telekom karşılaşmalarından birini kazanmaya çalışacak.
KARADAĞ: SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, Oyak Renault karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Karadağ, 3 haftalık galibiyet serilerinin Mersin deplasmanında son bulduğunu hatırlatarak, Oyak Renault karşılaşmasıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini bildirdi. Oyak Renault'un ligde rahat bir konumda olduğunu ifade eden Karadağ, ''Bizim açımızdan ise sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Ligdeki geleceğimizi belirleme adına önemli bir mücadele'' dedi.
Karadağ, ne yapıp edip bu maçı kazanacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
“Bütün takım maçın öneminin bilincinde. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi mücadele edip, iyi yardımlaşmamız ve maçın tamamında üst düzey konsantrasyonla mücadele etmemiz gerekiyor. Ben bu maçı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum. Bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan ligin en vefakar taraftarının da desteğiyle Oyak Renault'u yeneceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.