Tek ihtimalli maç

Tek ihtimalli maç

Pazar günü oynanacak Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Konyasporda Bulak ve Avcan, kazanmaktan başka bir şeyi düşünmediklerini belirterek, taraftarların desteğini istediler

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Kocaelispor ile tek ihtimalli bir maç oynayacağız. Artık puan kayıplarının telafisi yok. Tek düşüncemiz galibiyet. Bunu da başaracağız” dedi. Bulak, daha önce Konyaspor’da da forma giyen ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Sedat Balkanlı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileyerek açıklamasına başladı.

Antrenman öncesi Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İ.Ö.Okulu öğrencilerinin yaptığı ziyaretin kendileri açısından artı bir morla motivasyon olduğunun altını çizen  Giray Bulak, “Çocukların sevgisi masumane ve doğal. Yani tam destek hep destek. Onların verdiği moral ve motivasyon artı bir etki sağlıyor. Gelecek adına düşünceleri son derece olumlu oluyor. Çocuklarımızı daha fazla anlayarak ve dinleyip onlara yol göstermemiz lazım diye düşünüyorum” diye konuştu.
Kocaelispor maçının zor geçeceğini herkesin bildiğini ifade eden Giray Bulak, sözlerine şöyle devam etti: “Kendimize güveniyoruz. Artık bu maçların telafisi yok. Kocaelispor maçının ardından ligde dört maçımız kalacak. Oyuncularımızla bu konu ile ilgili bir toplantı yaptık. Toplantıda üç ihtimalli maçları oynamanın kolay olduğunu, ama tek ihtimalli maçları oynamanın zor olduğunu anlattık. Çünkü bu tip maçlarda tek düşünce ve çıkış yolu üç puan almaktır. Rakibimizin ligin ikinci yarısında ciddi bir çıkışı var. İyi oyunculardan kurulu kadroya sahipler. Başlarından çok iyi işlere imza atan Erhan Altın gibi tecrübeli bir teknik direktörleri var. Korkulacak bir takım ve bizi ürküten bir ekip Kocaelispor. Korkuyla yaşayan insanlar tedbirli insanlardır. Bizde Kocaelispor maçına tedbirli ve kazanma adına sahada iyi işler yapmak için çıkacağız. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bu tip zor ve kritik maçlarda oyuncuların takdir edilmeye ve desteğe ihtiyaçları var. Sahada daha diri oynamaları için coşku gerekecektir. Bu coşkuya hep beraber destek verebilir ve katkı sağlayabilirlerse daha iyi oynarız ve o sevgi yumağı içerisinde de ihtiyacımız olan galibiyete uzanırız diye düşünüyorum…”
AVCAN: BU MAÇI KAZANACAĞIZ
Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, “Zor ve gerçek anlamda bir final niteliği taşıyan Kocaelispor maçını oyuncularımızın sahadaki mücadelesi ve taraftarlarımızın tribün desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz” dedi. Ligin boyunun kısalmasıyla birlikte alt sıralardaki heyecanın kızıştığını belirten Nadir Avcan, “Hiç istemediğimiz bu durumdan kurtulabilmek adına Sivasspor maçından önce var olan birlik beraberliğin arttırılması takımımıza son oynanan Sivasspor ve Kayserispor karşılaşmalarında olumlu yansıdı. Oyunsal ve mücadele olarak bu iki maçta bize özlediğimiz görüntüleri izlettiren takımımızın bu performansı kalan haftalar adına bizim en önemli silahımız” diye konuştu.
Avcan, Kocaelispor ile Pazar günü sahamızda zor ve gerçek anlamda final niteliğini taşıyan bir maç oynayacağımızı ifade ederek “Ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız. Mutlak galip gelmemiz gerektiğinin futbolcularımız üzerinden bir baskı unsuru oluşturduğuna ve strese neden olduğuna inanmıyorum. Çünkü hepsi kendisini kanıtlamış, böyle zorluk derecesi yüksek kritik maçları defalarca yaşamış isimler. Takımımız Kocaelispor maçından kendisi için gerekli sonuç olan galibiyetle ayrılacak ve konum olarak biraz olsun nefes alacaktır. Kocaelispor maçını oyuncularımızın sahadaki mücadelesi ve taraftarlarımızın tribün desteğiyle kazanarak fikstür avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.