Tek düşüncemiz kazanmak

Tek düşüncemiz kazanmak

Camia olarak zor bir dönemden geçtiklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin suskun golcüsü Veysel Cihan, Futbolcular olarak sorumluluğumuzun farkındayız.

Eskişehirspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz taraftarımızın da vereceği destekle Eskişehirspor maçını kayıpsız geçmek” dedi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan haftanın ilk çalışması öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Veysel Cihan, zor bir dönemden geçtiklerini ifade ederek, “ Bütün takım olarak bunun farkındayız. Eskişehirspor ile zor bir maça çıkacağız. Rakibimizde kazanıp rahatlamak isteyecektir. Bizimde özellikle iç sahada puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Ligin boyu kısaldı ve geriye sadece üç maçımız kaldı. Çok önemli bir maç. Bu bilinçle hazırlanıp, hem hırsımızı hem de inancımızı sahaya yansıtarak Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hafta boyunca çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıp, sadece kazanma düşüncesiyle sahaya çıkacağız ve istediğimizi de alacağımıza inanıyoruz.”
Eskişehirspor maçında taraftarlara da büyük görev düşeceğinin altını çizen Veysel Cihan, “Ligdeki konumumuz ne olursa olsun bu maçta bizi desteklemeleri gerekiyor. Sonuçta bu takım tüm Konya şehrinin takımı. Sahip çıkılmalı. Tüm Konyalıları Pazar günü oynayacağımız Eskişehirspor maçında stadyuma bekliyoruz. Onların desteğine karşılık biz de galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz” diye konuştu.
‘Ligdeki konum itibariyle küme düşme tehlikesini yakından hissediyorsunuz? Bu sizi nasıl etkiliyor?’ sorusunu da yanıtlayan Veysel Cihan, “Bu sıkıntıyı uzun zamandır ligde birçok takım çekiyor. Bu sıkıntıyı kaldırmak zorundayız. Bunun da en iyi yolu mücadele ederek kazanmaktır. Konsantrasyonumuzu galibiyet üzerine yaparsak, bu zorlu maçları seyirci desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum. Şu an kafamızdaki tek düşünce Eskişehirspor maçını kazanmak” cevabını verdi. Son maçlarda gol atamaması ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Veysel, “Burada önemli olan takımın başarısı. Oynadığım mevki olarak gol attığım zaman ekstra olarak mutluluk duyuyorum. Bu hafta gol atıp takımımın galibiyetinde pay sahibi olarak iki kere mutlu olmak istiyorum. Ama gol atamasam da kazanmak önemli” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.