Tedirginler!

Tedirginler!

Konyaspor'un ikinci yarıda daha güçlü bir kadroyla lige girmesini bekleyen; dolayısıyla da yönetimin takıma takviye yapmasını isteyen taraftarlar, sadece 1 futbolcunun transfer edilmesinin beklentilere cevap vermeyeceğini dile getirdiler.

Konyaspor'un ikinci yarıda daha güçlü bir kadroyla lige girmesini bekleyen; dolayısıyla da yönetimin takıma takviye yapmasını isteyen taraftarlar, bugüne kadar sadece 1 futbolcunun transfer edilmesinin beklentilere cevap vermeyeceğini dile getirdiler. Takıamın ilk yarıda istenilen performansı ve sonuçları bir türlü alamadığını, özellikle de takımın gol yollarında çok etsikiz kaldığını ifade eden taraftarlar, “aynı sıkıntıları ikinci yarı da yaşamak istemiyoruz, onun için de yöneticiler takıma mutlaka iyi bir forvet ve golcü almalılar. Aksi taktirde ilk yarıdaki hüsranı bu yarıda da yaşarız” dediler.
Başkan Ahmet Şan ile yönetimin, bunun yanısıra teknik ekibin özverili bir şekilde çalıştığına da dikkat çeken taraftarlar, ligin ikinci yarısının ilk yarıdan daha zor geçeceğini, dolayısıyla da beklentilerin daha fazla olacağı için de mutlaka transfer yapılmasının zorunlu olduğunu ifade ettiler. Konyaspor'un hedefli bir takım olduğunu dile getiren taraftarlar, “Bizler yönetimin özveriyle çalıştığını biliyoruz, ama bu yeterli değil. Takıma mutlaka iyi bir golcü ve iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı. Bunun için de Konya'nın da yönetime destek vermesi gerekir. Bütün takımlar takviye yaparken, Konyaspor'un sadece 1 futbolcu transfer etmesi bizleri tedirgin etti.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.