Taraftarlar rahat olsun!

Taraftarlar rahat olsun!

Selçuk Aksoy: Transferde hassas davranıyoruz. Dahası yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Geçen sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda takım oyununa uygun futbolcuları transfer etmenin çabasını gösteriyoruz

Sezona iyi bir kadro kurarak girmeyi planlayan Torku Konyaspor'da, isimli oyunculardan ziyade takıma direk katkı koyacak oyuncuları tercih edeceklerini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, yıldız futbolcu transferinde kaçındıklarını yenileyerek, hedeflerinin takım oyununa uygun futbolcuları kadrolarına dahil etmek olduğunu söyledi. Süper Lig’de bazı takımların astronomik ücretlerle yıldız futbolcu transferi yapmalarının ilk planda o kulübün taraftarlarını heyecanlandırdığını ancak genelde böyle takımların uzun vadede hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, “Biz Konyaspor’un sokağa atılacak 1 kuruşunun olmadığının bilinciyle transfer yapıyoruz” dedi.

“KOCAMAN”LA UYUM İÇİNDEYİZ

Takımı teslim ettikleri Aykut Kocaman ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Aksoy, “Hocamızın istedi mevkilere göre transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamuoyunda maalesef, isimsiz futbolcular alınıyor gibi bir anlayış hakim. Biz belirlediğimiz bütçeyi aşmadan ve Aykut Kocaman’ın oyun anlayışına uygun futbolcuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Taraftarımız rahat olsun. Konyaspor’u başarıya taşıyabilecek kadroyu oluşturmak için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

TORJE'Yİ İSTİYORUZ

Özellikle ulusal basında bir çok oyuncunun adının Konyaspor ile anıldığını belirten Selçuk Aksoy, “Maalesef transfer dönemlerinde bu tür asılsız haberler çok yapılıyor. Yazılan isimlerin çoğuyla ilgilenmiyoruz” dedi. Aksoy, kaleci Serkan Kırıntılı ve Abdou Razack Traore ile ilgilendiklerini de yenileyerek, “Bu oyuncuları renklerimize dahil etmek istiyoruz. İç transferde ise sadece Torje’nin durumu belirsiz. Torje’nin kulübüyle anlaşırsak, Romanyalı futbolcu gelecek sezonda bizim formamızı giyecek” diyerek açıklamasını noktaladı.

TARAFTARLAR SABIRLI OLSUN

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, taraftarlara da seslenerek, herkesin rahat olmasını, herkesin beğeneceği ve saygı duyacağı bir takımın temellerinin atıldığını belirterek, “ligin korkulan ekibi biz olacağız” dedi.

Aksoy, yönetim olarak en iyiyi yapmanın gayretinde olduklarını, bunun için de 7/24 mesai harcadıklarını belirterek, “inşallah herkesin beğeneceği bir takım olmak için çaba gösteriyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun. Sadece bir sabırlı olsunlar yeter” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.