Taraftarın ulaşım isyanı!

Taraftarın ulaşım isyanı!

Vatandaş Shakhtar Donetsk maçı öncesi ve sonrasında stadyuma ulaşım sorunu yaşadı. Konya Büyükşehir Stadyumu ile tramvay arasında hiçbir toplu ulaşım aracı çalışmadı.

Geçtiğimiz ay sonunda Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maç öncesi Merhaba Haber internet sitesinde “Binlerce taraftar mağdur olmasın!” başlığı ile yayınladığımız haberde stadyum ve tramvay arasında aktarma seferlerinin konulması gerektiğini belirtmiş, haber sonrası Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yapmış ve stadyum ve tramvay arasında maç öncesi ve sonrasında otobüs seferlerinin konulacağı ifade edilmişti.

Beşiktaş maçında alınan önlemler Shakhtar Donetsk maçında alınmadı. Kendi araçları olmayan ve tramvay ile stadyuma ulaşmaya çalışan vatandaşlar. Yaklaşık 20 dakikalık yolu yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Büyükşehir Belediyesi stadyuma ulaşmaya çalışan vatandaşlar için bir önlem almadı. Binlerce vatandaş Büyükşehir Belediyesi’ne tepki göstererek duruma isyan etti.

“Vatandaşın derdinin çözümü için her maç öncesi haber mi yapılması gerekir” diyen taraftar soruna kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini ifade etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum