Taraftarımızın maçı

Taraftarımızın maçı

Konyasporlu Yöneticiler, Cumartesi günü oynanacak Hacettepe maçında taraftarlara büyük görev düşeceğini söylediler ve Bu maçı taraftarımız kazanacak dediler. Konyaspor dün taktik çalışması yaptı

Konyaspor’da bütün gözler hafta sonunda oynanacak Hacettepe maçına çevrildi. Hacettepe ile oynanacak karşılaşmanın öneminin herkes tarafından bilindiğini söyleyen Konyasporlu yöneticiler,  “Takımımızın önünü görme ve alt sıralardan bir an önce kurtulması adına çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızın maçın başından sonuna kadar sabırla desteklerini bekliyoruz. Bu maçı taraftarımız kazanacak. Cumartesi günü oynayacağımız Hacettepe karşılaşmasının takımımızın kalan 9 haftalık dönemdeki durumunu ortaya çıkarma adına çok büyük önem taşıyor. Bunun için de taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dediler. Konyaspor Yönetim Kurulunun açıklaması şöyle:

“Bu sezon iç saha maçlarımızda istediğimiz sonuçları alamadığımız bir gerçek. Hafta sonu ligdeki konumu itibariyle rahat ve kolay bir rakip olmayan Hacettepe ile çok kritik bir maça çıkacağız. Bu maçta taraftarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız var. Takımımızın önünü görme ve hak etmediği alt sıralardan bir an önce kurtulma adına büyük önem taşıyan Hacettepe mücadelesinde taraftarlarımızın takımımızı maçın başından sonuna kadar sabırlı bir şekilde desteklemelerini istiyoruz. 12.adamımızın bu maçta üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceği inancındayız. Kısacası bu maçı taraftarımız kazanacak. Buna yürekten inanıyor ve Konyalı sporseverleri, takımımıza gönül veren taraftarlarımızı Cumartesi günü oynayacağımız Hacettepe maçında tribünleri doldurarak yanımızda görmek istiyoruz.”
ZEKİ ÇİMEN: KAZANMAYA MECBURUZ
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi’nin 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Hacettepe maçından galip gelerek rahat nefes almak istiyor. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, Cumartesi günü oynayacakları Hacettepe maçının pek çok yönden hayati önem taşıdığını söyleyerek, “Bu maçı kazanıp önce sporcularımızın kendilerine olan güveni yerine getireceğiz. Ardından da puan cetvelinde rahat bir nefes alarak gelecek haftalara daha güvenli bakacağız” diye konuştu. Lige verilen arada teknik kadro ve takım olarak en iyi şekilde yararlanmaya çalıştıklarını ifade eden Çimen, “Hacettepe maçı hem bizim hem Hacettepe’nin hem de ligde düşme korkusu yaşayan yaklaşık 5 takımı yakından ilgilendiriyor. Bu zorlu 90 dakikada her zaman olduğu gibi yine en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Maçın cumartesi günü oynanacak olmasının dezavantajını taraftarlarımızın göstereceği ilgiyle aşacağımıza inanıyoruz. Şu anda takımda maddi ve manevi olarak hiçbir sorun yok. Yöneticiler olarak futbolcularımızla birebir ilgilenerek onların motivasyonunu yükseltiyoruz. Tüm spor camiası görecek ki Hacettepe maçını kayıpsız geçtiğimiz takdirde ligde gelecek haftalar çok güzel tablolara sahne olacak” şeklinde konuştu.
KARTAL TAKTİK ÇALIŞTI
Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, dün teknik ve taktik ağırlı bir çalışma yaptı. Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Giray Bulak gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana salonda çalışan Koray İçten ve Caner Altın katılmazken, bir süre takımdan ayrı yürüyüş yapan Ömer Gündostu, daha sonra tesislere geçti. Düzkoşu, topsuz ve toplu olarak yapılan ısınma hareketleri ile başlayan, top tekniğine dayalı çalışma ile devam eden ve yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, tam sahada yapılan taktik çalışma ile sona erdi. Dün yapılan antrenmanda futbolcuların bir hayli hırslı ve neşeli oldukları dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Giray Bulak, oyuncuları uyararak, hata yapmamalarını istedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum