Talat Ünlü:Hep kürsüde olduk

Talat Ünlü:Hep kürsüde olduk

Bayanlar Halter Milli Takım Teknik Direktörü Talat Ünlü, 2010 yılının çok başarılı geçtiğini, 2012 Londra Olimpiyatları için ise sürpriz bir kadro hazırladıklarının mesajını verdi

2010 yılı içerisinde katıldıkları uluslararası müsabakalarda ciddi başarılara imza attıklarının altını çizen Talat Ünlü, "Katıldığımız tüm müsabakalarda elimiz dolu geldik. Her şampiyona sonrasında takım halinde kürsüde olduk. Yıldızlarda kadroyu yeni ve genç sporcularla doldurduk. Belki altın madalya sayımız azdı ama gençlerimizin orada gösterdikleri performans takdire şayandı. Gençler Avrupa Şampiyonası'nda ise başarımızı tekrar ettik. Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ise alınan dereceler, 2012 Londra Olimpiyatları öncesi Türk halterinin bayanlarda neler yapabileceğinin bir göstergesi oldu" dedi.
Gençlerin performansından son derece memnun olduklarını ve olimpiyatlarda mücadele etmek için büyük çaba sarf ettiklerine dikkat çeken teknik direktör Ünlü, "Takımımızda olimpiyat şampiyonu, ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonalarında derece elde etmiş tecrübeli sporcularımız da var. Ama bu onların sürekli takımda kalabilecekleri anlamına gelmiyor. Tabii ki onlar bizim baş tacımız. Bir kenara atmıyoruz. Yalnız şu gerçekte var ki gençlerin bu hırsı, performansı ve başarısı olimpiyatlar için yansınamayacak bir gerçek" diye konuştu.
Takım halinde elde ettikleri başarıların parmak ısırtacak noktada olduğunu ısrarla vurgulayan Talan Ünlü, "Yaptığımız çalışmalar sonunda elde ettiğimiz başarılar ortada. Verilen destek ve önemin daha çok artmasını istiyoruz. Burada hiç kimse mağdur olmasın. Herkes bu iş için emek veriyor. Şu ana kadar da bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Yunus Akgül'e, Halter Federasyonu Başkanımız Hasan Akkuş'a ve tüm destek verenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.