Takım olarak çok iyi mücadele ettik

Takım olarak çok iyi mücadele ettik

Kayserispor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Bülent Bölükbaşı, Kazanmak istedik ama olmadı.

Ligin sonuna geldik ve alınan her puanın çok değerli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle geçen hafta Sivasspor bu maçta da Kayserispor karşısında aldığımız puanlar kesinlikle küçümsenmemeli” dedi. Kayserispor maçına kazanmak için çıktıklarını bildiren Bülent Bölükbaşı, “İyi mücadele ettik. Skor avantajını elde edebilmek için gayretlerimiz oldu. Pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarının başlarında gelen golle mağlup duruma düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık. Beraberliği yakaladık. Maçı kazanabilecek pozisyonları bulduk. Ama olmadı. Sonuçta Kayserispor’dan alınan 1 puan küçümsenmemeli. Geçen haftada Sivasspor karşısında berabere kaldıktan sonra alınan puana fazla sevinememiştik. Ama ligdeki maçların sonuçlarına bakınca her puanının çok çok önemli olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizim adımıza final maçları devam ediyor. Önümüzde Kocaelispor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Kayserispor taraftarının oyundan çıkarken kendisine karşı sergilediği sevgi gösterisine de teşekkür eden Bülent Bölükbaşı, “Burada çok iyi günlerim geçti. Kendileri sağolsunlar ayrıldıktan sonra Kayseri’ye hangi takımla geldiysem bana aynı sevgiyi gösterdiler. Bir futbolcu için böylesi şeyler gerçekten çok önemli. Kayserispor taraftarlarına bana gösterdikleri sevgiden dolayı, Konyaspor taraftarına da takımımızı bu deplasmanda yalnız bırakmayarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.