T.Konyaspor'da üç puan zamanı

T.Konyaspor'da üç puan zamanı

Ligin güçlü ekiplerinden kasımpaşa'yı konuk edecek olan Kartal'da gözler galibiyetten başka bir şey görmüyor. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligin güçlü ekiplerinden kasımpaşa'yı konuk edecek olan Kartal'da gözler galibiyetten başka bir şey görmüyor. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, yönetim taraftar desteği istedi

HAKEM YUNUS YILDIRIM

Torku Konyaspor, ligde üçüncü ve iç sahada ikinci maçını bugün Kasımpaşa ile oynayacak. Atatürk stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Haftanın açılış maçı olan karşılaşmada, Manisa bölgesinden Yunus Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Nhat Mızrak yaparken, maçın dördüncü hakemi Ekrem Kan. Maçta Suat Arslanboğa beşinci, Murat Orhan ise altıncı hakem olarak görev yapacak. Ligde, ilk iki haftada bir galibiyet ve bir beraberlik alan Torku Konyaspor, bugün de taraftarlarının desteğiyle Kasımpaşa’yı yenmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla tamamlandı ve oyuncular tesislerde kampa alındı. Dünkü çalışmaya Ülkesinden dönen N’Douassel de katıldı.

HEDEF GALİBİYET

Torku Konyaspor’da, Kasımpaşa maçı öncesi eksik yok. Tüm camia galibiyete kilitlendi. Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: İtandja- Ali Turan, Kokaloviç, Selim, Mehmet Uslu- İshak, Ali Çamdalı- Ömer Ali, Borek, Erdal- Thorvaldsson. Torku Konyaspor ile Kasımpaşa bugün 9. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 8 maçta yeşil-beyazlılar 1, rakip 4 galibiyet alırken, 3 maçta berabere sonuçlandı. Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım ise, Kartal’ın bu sezon ilik maçına çıkacak. Torku Konyaspor yönetici ve teknik adamları, taraftarları destek için bu akşam stada davet ettiler.. Dün öğle saatlerinden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkartılan biletler bugünde stad gişelerinde satılacak. Taraftarlar, Kasımpaşa maçını kale arkası tribünlerden 5 TL, eski yeşil, yeni yeşil ve misafir takım tribünlerinden 10 TL, maraton tribününden 20 TL ve kapalı tribünden 40 TL ödeyerek izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.