T. Konyaspor 'yara' saracak

T. Konyaspor 'yara' saracak

Lig'de oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrılan Torku Konyaspor, bugün saat 20.30'da deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Lig'de oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrılan Torku Konyaspor, bugün saat 20.30'da deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bu maçta hem yara sarıp, hem de ilk deplasman galibiyetini hedefliyor

Torku Konyaspor, bugün SB Elazığspor ile ligde 4. maçına çıkacak. Elazığ Atatürk stadındaki maç saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmada, Ankara bölgesinden Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Trabzon'dan Serdar Diyadin ve Ardahan'dan Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara'dan Mustafa Sönmez. Maçta Kayseri'den Abdülkadir Bitigen beşinci, Ankara'dan Özer Özden ise altıncı hakem olarak yer alacak.

Elazığspor maçının hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla tamamlayan Kartallar, dün sabah otobüsle Ankara’ya oradan da öğleden sonra uçakla Elazığ’a gittiler. Akşam saatlerinde ter atan yeşil-beyazlılar, daha sonra dinlenmeye çekildiler.

İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK

Elazığspor’u yenerek ligde ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor’da camia 3 puan için kenetlendi. Kartallar, bu akşamki maça ilk 3 haftaya oranla değişik bir 11 ile çıkacak. Teknik adamlar defansta Erdinç’e görev verirken, yeni transferlerden Mehmet Güven, Ergün Teber ve Gekas ilk 11’de forma giyecek. Eski yabancılarla birlikte Campos ilk 11’de yer alamayacak. Buna göre Torku Konyaspor’un 11’i muhtemelen şöyle olacak: İtandje- Ali Turan, Selim, Erdinç, Ergün Teber- İshak, Ali Çamdalı- Ömer Ali, Mehmet Güven, Erdal- Gekas.

ELAZIĞSPOR İLE 5. MAÇ

Torku Konyaspor ile Elazığspor bugün 5. randevuya çıkacak. Kartallar, rakibiyle bugüne kadar 2'si Spor Toto Süper Lig, 2'si PTT 1.Lig'de olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, Elazığspor ile Süper Lig'de 2003-2004 sezonunda oynadığı ilk maçta 0-0 berabere kalırken, rakibini Konya'da 2-0 mağlup etmişti.  2011-2012 sezonunda PTT 1. Lig'de oynanan maçlardan ilkini deplasmanda 1-0 kaybeden Konyaspor,  rakibini Konya'da 4-1'lik skorla yenmişti.

COŞKUN İLE ÜÇÜNCÜ MAÇ

Torku Konyaspor, Mustafa İlker Coşkun ile bu sezon ilik maçına çıkacak. Coşkun, son olarak 26 Şubat 2012 tarihinde Konyaspor’un deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Kartalspor maçında düdük çalmıştı. Ankara bölgesi üst klasman hakemi M. İlker Coşkun ayrıca, 15 Ocak 2012 tarihinde Elazığ'da oynanan ve 1-0 kaybedilen maçta da görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.