Sürat Kargodan yurtdışı kargo atağı

Sürat Kargodan yurtdışı kargo atağı

Sürat Kargo, yurtdışına gidecek bir kargoyu, hergün saat 12 ye kadar kendilerine teslim edilmesi halinde ertesi günü yurtdışında istenilen adresi teslim ediyor

Kargo sektörüne yeni bir soluk getiren ve yaptığı özgün çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Sürat Kargo, yurtdışı kargoda atağa geçti. Bir günde yurtdışına teslim edilen kargolar ise müşterilerin yüzünü güldürmeye başladı. Daha önce sadece Türkiye’den dünyanın 228 ülkesine hızlı ve ekonomik tarifelerle gönderi yapan Sürat Express bundan sonra, tek bir talimat ile müşterilerin dosya, paket ve numunelerini dünyanın her yerine gönderdiği gibi, dünyanın  her yerinden toplayıp Türkiyedeki alıcılarına teslim edecek.

Sürat Kargo Bölge Müdürü Musa Yıldırım, “Sürat Expres olarak dünyanın her yerinde bulunan vatandaşlarımızın kargolarını avantajlı fiyatlar ile hızlı bir şekilde ülkemizden onlara, onlardan da Türkiye’deki alıcılara ulaştırıyoruz” dedi. Yurtdışına kargo göndermek isteyen müşterilerin kargolarını, sorunsuz, hızlı ve uygun fiyatlar ile taşıdıklarını belirten Bölge Müdürü Yıldırım, yurtdışındaki vatandaşlarımıza kargo ulaştırma ve onlardan ülkemize gönderdikleri gönderileri konusunda sağlıklı ve etkin bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Bölge Müdürü Musa Yıldırım, “Yurtdışına gidecek kargolar için müşterilerimiz  öğle saat 12' ye kadar bizi gönderim için ararsa kargoyu müşterimizden teslim alıyoruz. Özel ambalajlara koyup, 24 saat içerisinde yurtdışında alıcısına ulaştırıyoruz. Yurtdışından gelecek kargolar içinde  müşterilerimizin bizi arayıp bilgi vermesi yeterlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.