Süper’de heyecan sürüyor

Süper’de heyecan sürüyor

Süper Ligde 2. hafta heyecanı bugün oynanacak 6 karşılaşma ile devam edecek. Şampiyon adaylarından Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının önüne çıkarken, Ankara derbisi de nefesleri kesecek

Turkcell Süper ligde 2. hafta maçları bugün yapılacak 6 karşılaşmayla tamamlanacak. Dün 3 maçla başlayan 2. hafta da bugün iki maç seyircisiz oynanırken, şampiyon adaylarından Fenerbahçe ve Beşiktaş günü evlerinde geçirecekler. Ankara derbisinde ise Ankaraspor ile Gençlerbirliği mücadele edecek. Programa göre, 5 maç saat 21.00’de başlayacak. Kasımpaşa, seyircisiz oynayacağı maçta İstanbul’un bir diğer temsilcisi Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek. Fenerbahçe’nin, Şükrü Saraçoğlu stadındaki konuğu ise son yılların ene başarılı takımlarından Sivasspor. Ankaraspor ile Gençlerbirliği arasındaki Başkent derbisi Yenikent Asaş stadında yapılacak. Sezona, Ankara deplasmanında beraberlikle başlayan ve kadrosunu hafta arasında forvet oyuncusuyla güçlendiren Kayserispor, sahasında bu yıl ligde süt sıraları zorlayacak Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Sezona yine iddialı başlayan takımlardan Eskişehirspor ile Bursaspor ise Eskişehir Atatürk stadında mücadele edecekler. Günün son maçı, saat 21.00’de, şampiyon adayı Beşiktaş ile ilk hafta evinde yenilen Antalyaspor arasında yapılacak. Bu karşılaşma saat 21.45’de başlayacak. Süper ligde bugün Fenerbahçe-Eskişehirspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçları naklen yayınlanacak.       

FENERBAHÇE İLE SİVAS 9. MAÇA ÇIKIYOR

Fenerbahçe ile Sivasspor, bugün yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig’de 9. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor’un Turkcell Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 8 maçtan 5’ini Fenerbahçe, 1’ini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin toplam 19 golüne, Sivasspor 10 golle yanıt verdi. Geçen sezon ligde yapılan maçları Sivasspor kendi evinde 2-1, Fenerbahçe de Kadıköy’de 4-2’lik skorlarla kazanmıştı. İki ekip arasında İstanbul’da yapılan 4 maçtan 3’ünü Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile Kadıköy’de yapacağı maçla, 2009-2010 sezonunda ligde ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Denizlispor’u 2-0 yenerek, iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor’u de yenip, 20 Ağustos Perşembe günü deplasmanda İsviçre’nin FC Sion takımıyla yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçına moralli çıkmak istiyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları düzelen kaptan Alex ve Emre, yarınki maçta ilk 11’deki yerlerini alacak. 

KASIMPAŞA, SEYİRCİSİZ MAÇTA KAZANMAK İSTİYOR

Turkcell Süper Lig’in 2. haftasında, seyircisiz maçta bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Kasımpaşa, rakibini yenerek 3 puanla tanışmayı hedefliyor. Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un karşısına seyirci desteğinden yoksun çıkacaklarını belirterek, “Seyircisiz oynayacağımız maçı kazanarak 3 puanla tanışmak istiyoruz” dedi. Sidal, yaptığı açıklamada, sakat oyuncular Ali Güneş, Merthan, Alparslan, Diego ve Boukhari’nin durumunda değişiklik olmadığını ifade ederek, “Alparslan dışında diğer oyuncular yarınki maçta oynayamayacak. Alparslan’ın da sıkıntısı var. Durumuna göre İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyebilir” diye konuştu. Ligin ilk haftasında Bursaspor ile yaptıkları karşılaşmayı kaybettiklerini hatırlatan Mehmet Süha Sidal, “Sonuçta lig uzun bir maraton. Tek maça bakarak durum değerlendirmesi yapmıyoruz. Yarın kazanıp, bundan sonraki maçlar için hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.