Süper Lig'de kalıcı olacağız

Süper Lig'de kalıcı olacağız

Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, emeği geçen herkese teşekkür ederken, tek düşüncelerinin Süper Lig'de kalıcı bir takım olarak uzun yıllar mücadelelerine devam etmek olduğunu söyledi.

Sezonun son haftalarında yakalanan çıkışını play-off serisinde de sürdüren Torku Konyaspor'un önemli bir başarıya imza atarak iki sezon aradan sonra adını yeniden Süper Lig'e yazdırdığını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, emeği geçen herkese teşekkür ederken, tek düşüncelerinin Süper Lig'de kalıcı bir takım olarak uzun yıllar mücadelelerine devam etmek olduğunu söyledi.

Çınar, "Sezonun ikinci devresinin başında iyi oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanlarla zirve yarışından uzaklaştığımız ve küme düşmemeye oynadığımız düşüncesi oluşmaya başladığında kendi sahamızdaki Denizlispor maçını kazanarak iç sahada uzun süredir galip gelememeye son verdik ve rüzgar bir anda tersine döndü. Bu bizim için geri dönüş gibiydi. Oyuncularımız birlikteliklerinin ve inanmalarının sonucunu saha içerisindeki mücadeleleri ile skorlara yansıttılar. Önce play-off'a kaldılar. Ardından zorlu bir seride Bucaspor'u saf dışı bırakarak finale yükseldiler. Finalde de Süper Lig'i daha çok isteyen takım olarak önemli bir başarıya imza atarak bu hedeflerine ulaştılar. Bu sezon iki hedefimiz vardı. İkisini de önce play-off'a kalarak sonra da finalden Süper Lig'e yükselerek gerçekleştirdik. Konya'mıza bu sevinci yaşatan teknik heyet ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Torku Konyaspor Yönetim Kurulunun takımın zor günlerindeki en büyük destekçileri ve kanaat önderlerinin destekleriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiğini de hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Önceliğimiz kulübümüzü içerisinde bulunduğu sıkıntılardan ve borç batağından kurtarmak, ardından kaybolan itibarını kazanmasını sağlamakla birlikte sportif başarıyı yakalayarak Süper Lig'e yükselmekti. Geçen sene play-off yarı finalinde kapısından döndüğümüz Süper Lig'e bu sezon yükselirken hedefimizi bir sezon önceden tutturmuş olduk. Bu da Konyaspor'un belki de bir 3-4 yıl kazanmasını sağladı. Artık eski hatalar tekrarlanmadan sağlam adımlar atarak Süper Lig'de kalıcı bir kulüp olmak için çalışacağız.

Bunun için ne gerekiyorsa zor dönemde göreve gelen yönetim olarak her şeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bizi bu kadar iddialı konuşturan en önemli etken Konya şehrinin ve dinamiklerinin takımımıza sezonun son haftalarında ve play-off serisinde verdiği inanılmaz destekti. Bu desteğin bundan sonrada devam edeceğine inanıyoruz. Torku Konyaspor'umuzun Süper Lig'e yükselmesinde maddi manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan başta Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Konya Valimiz Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, ana sponsorlarımız Torku ve Medicana başta olmak üzere kişi, kurum ve kuruluşlar ile taraftarlarımıza, basınımıza ve dualarıyla bizlere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.