Süper Lig tatilde

Süper Lig tatilde

Spor Toto Süperi ligde, Milli takımlarına maçları nedeniyle bu hafta maç oynanmayacak. Lige 19-20 Ekim’de yapılacak 8. hafta maçlarıyla devam edilecek. Kartal'da oyunculara verilen izin devam ediyor

Torku Konyaspor’da Milli maç arası izini devam ediyor. Spor Toto Süper ligin 7. haftasını Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle kapatan yeşil-beyazlı takımda gözler Gaziantep maçına çevrildi. Erciyesspor maçının ardından futbolculara verilen 3 günlük izin bugünde devam edecek. Kartallar, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı için yarın topbaşı yapacaklar.. Hafta sonuna kadar günde çift antrenman yapacak olan Torku Konyaspor, muhtemelen Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.  

Ligin başından buyana biri iç sahada olmak üzere 4 yenilgi ve sahasında 3 galibiyet alan Kartallar, 8. hafta da deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçını kazanarak ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlıyor. Torku Konyaspor’da Djalma Kampos’un performansının her geçen hafta iyiye gitmesi ve Gekas’ın Erciyes maçında gol atarak güven tazelemesi moral kaynağı oldu.   

7. HAFTADA 19 GOL ATILDI

Spor Toto Süper ligde 7. hafta geride kaldı.. Torku Konyaspor'un iç sahada Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 9'a çıkartarak 10. sırada yer aldığı hafta da oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, dördünü deplasman takımları kazanırken bir maçta berabere sona erdi.

Ligde ilk üç sırayı 16 puanlı Fenerbahçe, 15 puanlı Beşiktaş ve 13 puanlı Rizespor oluşturdu. Son üç sırada ise Erciyesspor, Kayserispor ve Gençlerbirliği yer aldı.. Toplam 16 golün atıldığı haftada en farklı galibiyeti, iç sahada Elazığspor’u 4-0 yenen Kasımpaşa aldı. Sadece, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan derbi maçta gol sesi çıkmadı. 4 maç 1-0’lık sonuçla tamamlandı. Zirvede, en karlı takım Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş olurken, altta ise Antalyaspor çıkışını Rize galibiyetiyle sürdürdü. Galatasaray ise, Akhisar deplasmanından eli boş dönerek yeni teknik direktörüne büyük biri sürprizi yaşattı.

LİGE ARA VERİLDİ

Spor Toto Süperi ligde, Milli takımlarına maçları nedeniyle bu hafta maç oynanmayacak. Lige 19-20 Ekim’de yapılacak 8. hafta maçlarıyla devam edilecek.  Bayram sonrası Cumartesi günü, saat 16.00’da Elazığspor-Eskişehirspor, 19.00’da ise,  Galatasaray-Kardemir D.Ç.Karabükspor ve Gençlerbirliği-Kasımpaşa maçları oynanacak. 20 Ekim Pazar günü, saat 16.00’da Trabzonspor-Sivasspor ve Gaziantepspor-Torku Konyaspor maçları var. Saat 19:00 Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe ve Antalyaspor-Akhisar Belediye.Gençlik Spor maçları yapılacak. 8. hafta  21 Ekim pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Bursaspor-Kayserispor ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçlarıyla kapanacak.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.