Sporun zirvesi Rektör Gökbeli ziyaret etti

Sporun zirvesi Rektör Gökbeli ziyaret etti

Türkiye sporunda söz sahibi olan Konyalı yöneticiler Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne yeni seçilen Hakkı Gökbeli ziyaret etti

Türkiye sporunda söz sahibi olan Konyalı yöneticiler Selçuk Üniversitesi Rektörlüğün’e yeni seçilen Hakkı Gökbel’i ziyaret etti. Ziyarete Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Güreş Federasyonu As Başkanı Abdullah Şanlı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar katıldı. Selçuk Üniversite’sinin yeni rektörü Hakkı Gökbel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek spora destek veren bir üniversite olduklarını ve bu desteklerinin
devam edeceğini ifade etti. Gökbel: “ Üniversite olarak sporsal faaliyetlere destek veren öğrencileri spor yapmaya yönlendirmeye çalışıyoruz. Bünyemizde Basketbol 2. Liginde mücadele eden bir kulübümüz var. Son günlerde aldığı galibiyetlerle bizler oldukça mutlu ediyor. Sporcu ve eğitmen yetiştiren Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulumuz var. Üniversite olarak sporu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.  Hakkı Gökbel Türkiye sporunun yöneticiliğinin en üst noktalarında Konyalı idarecilerinin olmasının da kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da sözlerine Selçuk Üniversitesi Rektörü Hakkı Gökbel’e yeni görevinde başarılar dileyerek başladı. Baykan, üniversitelere bulundukları yerlerde spor adına büyük görevler düştüğünü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile istişareleri çalışarak sporun daha da ileri gitmesine büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını ifade etti. 
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz de üniversite ile ortaklaşa yapılmak üzere çeşitli projelerinin olduğunu ve ilerleyen zamanlarda bu projeleri rektörlükle paylaşacaklarını ifade etti. Tekvando Federasyonu Metin Şahin ve Halter Federasyon Başkanı Hasan Akkuş ise Selçuk Üniversitesi’nden yetişerek buralara geldiklerini ve kazandıkları birikimleri Türk sporunun başarılı olması için aktarmaya devam ettiklerini ifade ettiler.
Güreş Federasyonu As Başkanı Abdullah Şanlı da Selçuk Üniversitesi’ne Konya sporunun isminin duyulmasında büyük görev düştüğünü söyledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar ise Konya sporunun geçtiğimiz yıllarda geriye atıldığını ve engellendiğini ancak Mehmet Baykan’ın göreve gelmesi ile bu durumun değiştiğini ifade etti. Çınar, “ Türk sporunun başında Konyalı idareciler bulunuyor. Bu Konya için büyük bir kazançtır. Sporu seven bir rektöre sahip olduğumuzu da biliyoruz.  Bu duruma sporu seven bir rektör eklendiği takdirde Konya sporda çok daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.