Sporcu yetiştireceğiz

Sporcu yetiştireceğiz

Mehmet Küçükcambazlardan A2 Takıma yemek verdiği toplantıda konuşan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, altyapıdan sporcu yetişmiyor sözünü bu yıl değiştireceklerine inandığını söyledi

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve Yöneticiler 2009-2010 sezonu öncesinde Meramlı Gıda Sahibi Mehmet Küçükcambazlar’ın verdiği yemekte bir araya geldi. “Alt yapıdan sporcu yetişmiyor sözünü bu yıl değiştireceğiz ve Konyaspor kadrosuna sizlerden en az 5 ismi dahil edeceğiz. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum” diyen Bahattin Karapınar, “Bu fırsatı iyi değerlendireceğinizden en ufak bir şüphem yok” şeklinde görüş belirtti. Meramlı Gıda Sahibi Mehmet Küçükcambazlar, A2 Ligi’nde mücadele verecek takımımıza, yeni sezon öncesinde bir yemek verdi.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemek sonrası bir konuşma yapan Bahattin Karapınar, çok kısa sürede oluşturulan bir yönetim olmalarına ve sıkıntılar yaşamalarına rağmen Alt Yapı Sorumluları Osman Tezcan ve Abbas Kılınç’ın tuttuğunu koparmaları sayesinde bu sezon Alt Yapının diğer sezonlara oranla daha fazla destek aldığını söyledi.
”Osman Tezcan ve Abbas Kılınç sizin bulunduğunuz yerlerden geçtikleri için sorunlarınızı çok iyi biliyorlar ve çözümü noktasında yakından ilgileniyor” diyen Başkan Bahattin Karapınar “Sizlerin daha iyi imkanlarla yolunuza devam etmeniz adına her iki yöneticimizde adeta bizimle kavga ediyor. Çoğu zaman gerekenleri bize bile getirmeden kendi gayretleri ve fedakarlıkları sayesinde hallediyorlar. Tek düşünceleri Konyaspor’un A Takım kadrosunda sizleri görmek. Bunu sizin adınıza önemli bir avantaj olarak görüyorum. Hiç kimsenin sizden fazlası yok. Onların tek avantajı kendilerine verilen şansları en iyi şekilde kullanmaları ve futbol piyasasının içerisine adım atmaları. Size de aynı fırsat verildiğinde aynı başarıyı hatta daha da iyisini ortaya koyacağınıza inanıyorum. Yıllardır konuşulan Konya’dan futbolcu çıkmıyor sözünü sizlere inanmış yönetici kadrosu ve teknik ekiple çürüteceğinize inanıyorum. Tek eksiğiniz size bu zamana kadar gereken şansın verilmemesi. Bu sezon bu şansı bulacaksınız. Sezon sonunda aranızdan en az 5 ismi A Takım kadrosunda göreceğime inanıyorum ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum” dedi.
‘A Takıma karşı oynamak hedefiniz değil, A Takımda oynamak idealiniz olmalı’ sözleriyle konuşmasına başlayan Transfer-Futbol Komitesi Üyesi, Alt Yapı Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Kılınç “A2 Ligi sizler için kendinizi gösterme adına gerçek bir fırsat olacak. Hepinizin tek düşüncesi Konyaspor A Takım formasını giymek olmalıdır. Bu düşünce ve inancınız karşısında hedeflediğiniz yere gelebilirsiniz. Sizin en iyi imkanlarda çalışmanız için gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum. Yıllardır Konya’dan futbolcu yetişmiyor sözü söyleniyor. Aslında gerçek Konya’dan futbolcu yetişiyor ama bu futbolculara Konyaspor’da gereken şans verilmiyor. Şans verildiği zaman neleri yapabileceğinizi çok iyi biliyoruz. Bu fırsatı bizler size sunacağız. Sizlerde en iyi şekilde değerlendireceksiniz” dedi.
As Başkan, Transfer-Futbol Komitesi Üyesi ve Alt Yapı Sorumlusu Osman Tezcan’da yaptığı konuşmada “Alt yapı anlamında sizler gibi başarıya aç ve başarıyı hedefleyen bir yönetici ve teknik kadroya sahibiz. Hepimizin inancı alt yapıdaki mevcut kadromuzdaki oyuncularımızın gereken fırsat tanındığında bunu en iyi şekilde değerlendireceği doğrultusunda. Sizlerde bizi yanıltmayacaksınız ve sezon sonunda A Takım kadrosundaki yerinizi alarak Konyaspor’a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceksiniz. Yeter ki bunu kendinize hedef olarak seçin ve ulaşma adına gayret sarf edin” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.