Spor yazarları Beyhekim ile yenişemedi

Spor yazarları Beyhekim ile yenişemedi

Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin 3. kuruluş yılı etkinlikleri içerisinde yer alan futbol müsabakasında, Beyhekim Hastanesi takımı ile TSYD Konya Şubesi karması 3- 3 berabere kaldı

Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin 3. kuruluş yılı etkinlikleri içerisinde yer alan futbol müsabakasında, Beyhekim Hastanesi takımı ile TSYD Konya Şubesi karması 3- 3 berabere kaldı.Beyhekim Devlet hastanesi Başhekimi ve Takım Kapatanı Op. Dr. Gökhan Darılmaz, kuruluşlarının 3. yılı etkinlikler içerisinde sporun da yer aldığını söyledi. Personelin moralli çalışmaları, hastaların da sosyal etkinliklerden moral bulmaları adına 3. yıl etkinlikleri içerisinde futbol, spor, kültür, sanatında yer aldığını ifade ederek, iki takımada başarılar diledi. Muammer Bingöl’ün yönettiği maçta takımlar şu kadrolarla çıktılar.

Beyhekim Devlet Hastanesi: Başhekim Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Hastane Müdür Yardımcıları Abdurrahman Sercan, Nazım Cur, Muharrem Gezen, Beyin Cerrahı Dr. Erkan Esken, Sağlık Memurları Bekir Gündüz ile Ahmet, Anestezi Teknisyenleri İsmail, İlyas, Saadettin ve Çevre Mühendisi Hasan Evirgen.

TSYD Konya Şubesi Karması: Orhan, Volkan, Serdar, Faruk, Ayhan, Celal, Muhsin, İsmail, Şükrü, Ahmet, Mehmet, Fatih, Bayram. Karatay Suni Çim sahasındaki karşılaşmada takımlar kaleci dahil 9 futbolcudan oluştu. TSYD karması Mehmet’in golü ile öne geçti. Beyhekim Hastanesi Bekir’in attığı golle eşitliği sağladı. İlk yarısı 1 -1 sonuçlanan maçın 2. yarısında Beyhekim, Saadettin’in golü ile öne geçti. TSYD Karması İsmail’in golü ile durumu 2- 2 yaptı. Saadettin kendinin ikinci takımının 3. golünü attı. Maçın 3-2 biteceği beklenirken son dakikalarda İsmail durumu 3- 3’e getirdi ve maçta bu sonuçla bitti. Maçın rövanşı bir başka tarihe bırakıldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.