Sözümüzü tutacağız

Sözümüzü tutacağız

Basın Sözcüsü Güven Öten: Tabiri caizse ateşten gömlek giydik. Şehrin desteğiyle yeniden Turkcell Süper Lige dönüş yapacağız. Futbolculara verdiğimiz sözleri gününde yerine getireceğiz.

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, TSYD Konya Şubesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Yönetim Kurulu olarak geride kalan yaklaşık 1 aylık görev sürelerini değerlendirdi. Tek düşüncenin Konyaspor’un bir an önce beklemeden Turkcell Süper Lig’e dönmesi olduğunu ifade eden Öten, “Gerçekten son derece uyumlu çalışan bir yönetim var. Şehrin vereceği destekle zorlukların üstesinden gelip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
ÇOK UYUMLU BİR YÖNETİMİZ
Son dönem hariç 4,5 yıl aralıksız olarak yönetimlerde görev yaptığını ifade ederek açıklamasına başlayan Güven Öten “İnanın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Şu an bulunduğum yönetim kadar birbiriyle uyumlu çalışan bir ekipte yer almadım. Birliktelik, inanmışlık çıktığımız zorlu ve bir o kadar da yorucu geçecek maratonda bize büyük moral oldu. Tabiri caizse ‘Ateşten gömlek giydik’. Bunun farkındayız. Başta maddi olmak üzere birçok konuda sıkıntılar yaşıyoruz. Ama zamanla bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bunu bize söyleten olay başta Sayın valimiz Aydın Nezih Doğan olmak üzere şehrimizin ileri gelenlerinin desteği. Sayın valimiz Konyaspor’un yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselmesi adına ne gerekiyorsa yapacağını belirtti ve bu konudaki pozitif enerjisiyle de bizleri son derece rahatlattı. Yine kulübümüzün her zamanki en önemli destekçilerinden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’te gerekeni yapıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleşen ziyaretlerde oda başkanlarımızın destek konusunda sözleri oldu. Verilen bu sözlerin hayata geçirileceğine ve Konyaspor’umuza Konya şehrinin sahip çıkacağına inancımız tam.” 
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ
Öten, yönetime geldikleri gün verdikleri sözleri tuttuklarını ve bundan sonrada gününde yerine getireceklerini belirtirken sözlerine şöyle devam etti: “Biz verdiğimiz sözleri tutacağız ve karşılığını da tüm Konya’yı sevindirecek sonuçları almak adına teknik heyet ve oyuncularımızdan isteyeceğiz. Konyaspor, Bank Asya 1.Lig’de bu senenin en büyük favorisidir. Çünkü biz büyük bir camiayız. Bu durum rakiplerimiz karşısında bizi bir adım daha öne koyuyor. Avantajımızı tüm sezon boyunca en iyi şekilde kullanmak arzusundayız” diye konuştu.
ELEŞTİRİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ
Konyaspor’un sadece görevdeki yönetimin değil tüm Konya şehrinin takımı olduğunun altını çizen Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, “Takımımız şu an layık olduğu yerde değil. Bunu herkes biliyor. Yorumlara ve olumlu eleştirilere her zaman açığız. Ama bu eleştirilerin dozu takımımızı olumsuz yönde etkilediği zaman bundan hepimiz rahatsız oluruz. Sadece hazırlık maçlarına bakarak takımı değerlendirmek son derece yanlış olur. Bizim yorum ve eleştiri yapanlara saygımız sonsuz ve kendilerinden bir isteğimiz olacak. Ücretlerini kendi ceplerinden karşılamak kaydıyla hangi bölümden olursa olsun kombine bilet alarak kulübümüze ufak bir katkı sağlasınlar ve maçlara gelerek eleştirdikleri takımın sezon içerisinde neler yaptığını canlı olarak izlesinler” dedi.
Kombine bilet satışı konusunda bekledikleri düzeye ulaşamadıklarını da söyleyen Güven Öten, “Taraftarlarımız satışa çıkan kombine biletlere ilgi göstermeliler. İstedikleri yerden sezonluk biletlerini alabilirler. Kombine biletlerin sezon içerisindeki biletlere oranla daha avantajlı olduğu gerçeği unutulmasın” diye konuştu.
HÜSNÜ HOCAYA GÜVENİMİZ SONSUZ
Hüsnü Özkara’nın çok değerli bir teknik adam olduğunun altını çizen Güven Öten, "Takımımızın oluşumu ve sezon hazırlıklarına başlanılması adına Hüsnü Hocamızın emeği son derece büyüktür. Kendisine güvenimiz sonsuz. Kendisinin şartlarına uyan arkadaşları kadromuzda katarak yolumuza devam ediyoruz. Hüsnü hocamızın pozitif enerjisi bizlere ve takımımıza yansıyor. Bu önemli bir avantaj. 25 isimden oluşan kadromuz mevcut. Bu kadroya en az 2, en fazla 3 oyuncu daha katarak kadromuzu şekillendireceğiz. Sezon içerisinde yaşanmasını istemediğimiz olumsuzlukların başımıza gelebileceği düşüncesiyle alternatifi bol bir kadroyla lige başlamak istiyoruz” dedi.
ŞAMPİYONLUK İÇİN ADAY ÇOK
Bank Asya 1.Lig’in bu sezon çok daha zorlu geçeceğini de sözlerine ekleyen Öten, “Uzun süre bu ligde yer alan ve ligin yapısını çok iyi bilen kulüpler var. Sanıyorum bu sezon en az 15 takım Turkcell Süper Lig’e yükselme konusunda iddialı. Böyle olunca da mücadelenin üst düzeyde olacağı ve kıran kırana geçecek bir sezonun bizi beklediğini söylemek yanlış olmaz. Başarılı olarak bir an önce Bank Asya 1.Lig’den kurtulmak istiyoruz. Bunu başaracak inanca ve güce de sahibiz. Haftalar ilerledikçe takımımızda her şeyin istenildiği gibi olacağına inanıyoruz. Buranın havası farklı. En büyük avantajımızın büyük Konyaspor taraftarı olacağını da biliyoruz. Baktığımız zaman Bank Asya 1.Lig’de taraftar sayımızın TSL’e oranla 2 kat fazla olduğunu görebiliriz. Yine aynı coşkuyu tribünlere taşıyıp, rakiplerimizi boğarak başarıya ulaşacağız” diyerek sözlerini noktaladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.