Söz verdiler 'toz' oldular!

Söz verdiler 'toz' oldular!

Spor Toto 2. Futbol Ligi'nde Konya'yı temsil etmenin çabasını veren Anadolu Selçukluspor yönetimi, deyim yerindeyse kan ağlıyor. Yöneticiler, bugüne kadar kendilerine verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğinin altını çizdiler

Anadolu Selçukluspor'daki  ekonomik kriz, yeşil-beyazlı yöneticileri kara kara düşündürüyor. Göreve devam etmeleri noktasında kendilerine telkinlerde bulunan ve destek sözü veren kurumlardan bir kuruşluk destek alamadıklarının altını çizen yöneticiler,  “Biz bu telkinlerle ve  verilecek destek sözleri  neticesinde göreve devam ettik. Ancak bugüne kadar kimse bizim kapımızı çalmadı, kapısını çaldıklarımızdan da bir ses çıkmadı.”

Anadolu Selçukluspor yönetiminin konuşla ilgili açıklaması şöyle:
“Konya sporunun en büyük destekçisi olan Sayın Recep Konuk ilk yılımızda verdiği maddi ve manevi destekle kulübümüzün varlığını sürdürmesinde en büyük katma değer olurken, aynı desteği bu sezonda sürdürme kararlılığında olmuştur. Sayın Recep Konuk’un forma reklamı ve otobüs tahsisi konusunda vereceği talimatla en kısa sürede sıkıntılarımızın aşılacağına eminiz.  Spor Toto 2. Futbol liginde ikinci sezonunu geçiren Konya Anadolu Selçukluspor’umuz maddi ve manevi olarak verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor.

Süper ligde yer alan Torku Konyaspor ile ortak çalışma programı yapan ve asıl amacı futbolcu yetiştirip, liglerde yarışmacı bir takım olarak ta mücadele etmeyi hedefleyen kulübümüz, verilen sözlerin yerine ulaşmaması nedeniyle sıkıntı bir süreç yaşamaktadır.

Yönetim kurulumuzun geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılardan yola çıkarak, yeni sezonda da bu tip problemlerin artarak devam edeceğini öngörmesi üzerine aldığı Genel Kurul kararının ardından, kamuoyu tarafından göreve devam edilmesi durumunda maddi-manevi gereken desteğin sağlanacağı yönünde telkinler almış, verilen sözler neticesinde yönetim kurulumuz Genel Kurulda göreve devam etme kararı almıştır.

Sürekli bir geliri olmayan kulübümüz verilen sözler ve sponsorluk ödemelerini düşünerek planlama yapmış, kadro kurmuş ve lige katılma kararı almıştır. Ligde mücadele ettiğimiz ilk yılda en büyük destekçimiz olan Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker AŞ. Yönetim kurulu başkanı Sayın Recep Konuk beyin yoğun iş temposu nedeniyle bu sezen planlanan görüşmeyi gerçekleştirememiş bulunuyoruz. Konya sporunun en büyük destekçisi olan Sayın Recep Konuk ilk yılımızda verdiği maddi ve manevi destekle kulübümüzün varlığını sürdürmesinde en büyük katma değer olurken, aynı desteği bu sezonda sürdürme kararlılığında olmuştur. Sayın Recep Konuk’un forma reklamı ve otobüs tahsisi konusunda vereceği talimatla en kısa sürede sıkıntılarımızın aşılacağına eminiz.

Torku Konyaspor ile planlanan ortak çalışma ise tüm gayretlerimize rağmen istenilen düzeyde gerçekleştirilememiş kulübümüz gereken desteği görememiş, sivil toplum kuruluşlarından hiç bir destek alınamamıştır.

Halen maçlarımızı oynadığımız Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda Torku Konyaspor’unda maçlarını oynuyor olması ve kış mevsiminin gelmesi ile birlikte başlayacak yağışların ardından, sıkıntı yaşanacağının kaydedilmesi üzerine, maçlarımızı oynamayı planladığımız Selçuklu Belediyesi stadyumunun bir türlü hazır hale getirilemediğini üzülerek söylemek zorundayız. Kaldı ki maçlarımızı izleyen taraftar sayımızın az olması, rakip takım taraftarlarının Konya Atatürk stadyumunda ev sahibi takımmış kadar rahat hareket edebilmeleri rahatsızlık vermektedir.  Yeni bir taraftar profilinin oluşacağına inandığımız Selçuklu stadyumunun bu anlamda takımımıza fayda sağlayacağı görüşü spor kamuoyunda da hakimdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum