Söz sizde beyler

Söz sizde beyler

Konyaspor PTT 1. Lig'de Kütahya'da Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı maça kilitlendi

Artık söz Konyasporlu futbolcularda. Yarın Kütahya'da  Tavşanlı Linyitspor ile oynanacak müsabaka, bir maçtan daha çok şeyi ifade ediyor. Ligin ikinci yarısında istikrarı bir türlü tutturamayan yeşil-beyazlı futbolcular bir anlamda kendilerini affettirecekler.  Tavşanlı Linyitspor ile zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda hedef: 3 puan.. Ligde, ikinci yarıyla birlikte hedefi ilk 6 olarak belirleyen, ancak iç sahada aldığı beklenmedik sonuçlarla zora sokan Torku Konyaspor’da gözler Tavşanlı maçına çevrildi.  Hazırlıkları hafta boyunca galibiyet parolasıyla sürdüren Kartallar, dün sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Kütahya’ya giderek kampa girdiler.  Konyaspor’da, Tavşanlı maçının son çalışması bugün orada gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak.  Torku Konyaspor’da, sakat olan Selim, Semih ve Ali Dere’nin tedavileri sürdürülmekte.. Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Murat Akın ile sarı kart cezalısı Ali Turan maç kadrosunda yer almadı.  Tavşanlı Linyispor’u yenerek deplasman başarısını sürdürmeyi ve 3 hafta aradan sonra galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve oyuncular 3 puanda birleştiler.

KARTAL'A CEZA YAĞDI

Öte yandan, Adana Demirspor maçından dolayı Konyaspor’a ceza yağdı.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Torku Konyaspor'un geride kalan hafta Adana Demirspor ile oynadığı maçta taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle yeşil-beyazlı kulübe 3.000 TL para cezası verirken, aynı maçta kırmızı kart gören ve takımı 10 kişi bırakan Murat Akın ise, 2 maç oynamama cezasıyla cezalandırıldı. Ara transferde Antalyaspor’dan transfer edilen Murat Akın, bu hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor ve 23 hafta iç sahada oynanacak Göztepe A.Ş. karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

PTT LİG'DE PERDE AÇILIYOR

PTT 1. Lige 22. hafta maçlarıyla devam edilecek. Ligin perdesi bugün ve yarın oynanacak olan 8 karşılaşma ile açılacak. Lig'de bugün 4 karşılaşma oynanacak. Bugün saat 13.00'de 1461 Trabzon-Karşıyaka, yine aynı saatte Ankaragücü-Şanlıurfaspor, saat 14.00'de Samsunspor-Rizespor ve saat 19.00'da ise Göztepe-Denizlispor maçları oynanacak. PTT 1. Lig'de yarın da 4 karşılaşma oynanacak.  Saat 13.00'de Gaziantep Belediye-Adanaspor, yine aşynı saatte Tavşanlı Linyit-Torku Konyaspor maçları oynanacak.  Saat 15.00'de Boluspor-Kartalspor, saat 19.00'da ise Bucaspor ile Manisaspor karşı karşıya gelecekler. PTT 1. Lig'de 22. haftanın perdesi pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak olan Adana Demirspor-Kayseri Erciyesspor maçıyla kapanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.