"Söz sahibi olacağız"

"Söz sahibi olacağız"

Selçuk Üniversitesi, Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Yunus Derebağ, Bu sezon çok iyi bir kadro oluşturduk. Konyanın da vereceği destekle şampiyon olacağız ve 1. Lige yükseleceğiz

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi’nin kulüp Başkanı Yunus Derebağ, Konya’nın sporda başarıyı yakalaması için el ele verilmesi gerektiğini söyledi. Konya’nın bir futbol şehri olduğunu ifade eden Derebağ, “Konya futbolda olduğu gibi basketbolda da söz sahibi olmalı. Yönetim olarak bunun için çaba harcıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu amaç doğrultusunda ziyaretler ve çalışmalar yürütüyoruz, yürürmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
Konya’nın sporda başarılı olması için birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini söyleyen Başkan Yunus Derebağ, “Konya büyük bir spor potansiyeline sahip. Yeterki takımlara gerekli destekler verilsin. El ele verirsek hem Konysaspor, hem de Selçuk Üniversitesi’nin sezon sonunda istenilen yere geleceğine inanıyorum. Üniversitespor olarak iyi bir kadro kurduk. Sezona da galibiyetle başlayarak, iddiamızı herkese gösterdik” dedi ve açıklamasını şöyle tamamladı.

“Hafta sonunda Trabzon deplasmanına gideceğiz. Onlar da sezona Bandırma gibi şampiyonluk parolasıyla hazırlandılar. Bir başka deyişle Bandırma maçının ardından erken final niteliğinde bir maç daha oynayacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. 2’de 2 yapacağımıza inanıyoruz. Lig geçen sezondan daha zorlu geçecek gibi. 1. Lig’den düşen Bandırma Kırmızı ve Trabzonspor’un yanı sıra Gelişim Koleji ve Maliye Milli Piyango da iyi kadro kurdu. Ancak biz camia olarak hedefe kilitlendik, engelleri bir bir geçip 1. Lig’e çıkmak istiyoruz.”

Lig'in 2. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Cuma 14:30 Bursa Final Okulları Spor Salonu Final Gençlik-Maliye Milli Piyango, Cumartesi 13:00 İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu Pertevniyal-Pİ Koleji, Cumartesi 14:00 İzmir Celal Atik Spor Salonu İzmir Büyükşehir Belediyespor-Best Balıkesir Basketbol, Cumartesi 16:00 Ankara Ankara Spor Salonu(Küçük) Başkent Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi 17:00 Trabzon Hayri Gür Spor Salonu Trabzonspor Basketbol-Torku Selçuk Üniversitesi, Cumartesi 17:00 Giresun 19 Eylül Spor Salonu Yeşilgiresun Belediye-İstanbulspor, Cumartesi 18:00 Manisa Akhisar Belediye Spor Salonu Akhisar Belediye.-Mackolik.com Uşak Üniversitesi, Pazar16:00 Balıkesir Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu Bandırma Kırmızı-Gelişim Koleji, Pazar 17:00 İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu Darüşşafaka-Vestel.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.