Söylenecek ne olabilir!

Söylenecek ne olabilir!

Torku Selçuk Üniversitesi'nde Uşak Sportif karşısında alınan mağlubiyet camiayı şoka uğrattı. Sarı mavililerde radikal kararlar an meselesi. Maç sonrası konuşan yönetici Kerem Öten, “Ne konuşulur bilmiyorum” dedi

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Uşak Sportif'e 98-61 mağlup olarak camiayı şoke etti. Trabzonspor Medical park şokunun atlatılamadığı bir ortamda ikinci şok dalgası olarak gelen farklı Uşak Sportif mağlubiyeti sonrası radikal kararların gündemde olduğu ifade edildi.

NE KONUŞULUR BİLMİYORUM”

Selçuk Kartalları'nda Başkan Yardımcısı Kerem Öten maç sonunda yaptığı açıklamada yapılabilecek fazla bir yorumun olmadığına dikkat çekerek, “Böyle bir mağlubiyet ardından söylenebilecek pek fazla bir şey yok. Ne konuşulur bilmiyorum. Gereken kararları alacağız. Bu böyle gitmez, gitmemeli. Diyebileceğim bu. Hocamız ne düşünüyor bilmiyorum ama kendisiyle görüşeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bir şekilde yeniden yükselişe geçmemiz gerekiyor.” dedi. Savunmadaki aşırı kötü durumun Yunus'un sakatlığına bağlanması konusunu da değerlendiren Öten, “Bunun artık Yunus'un sakatlığı ile ilgili olmadığı ortada. 98 sayı yemenin bir oyuncu ile ilgisi olmaz. Elbette ki Yunus önemli bir eksiktir, ancak bir oyuncunun yokluğuyla bu kadar eksik yaşanmaz.” şeklinde konuştu.

BÖYLE OYNARSAN KAZANAMAZSIN”

Sarı mavililerin önemli isimlerinden Valentin Pastal ise bu şekilde oynadıkları sürece kazanamyacaklarını söyledi, “Öncelikle Uşak Sportif takımını tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Ancak aynısını biz yapamadık. Maçın başında baş başa oynadık ama maç sonunda o kopma yaşandı ve sonrasında da yöneldik. Artık bir şekilde toparlanmamız lazım. Bu şeklide oynarsak maç kazanamayız. Artık daha çok çalışıp nümüzdeki maçları kazanmaya çalışacağız.”

SKOR KİMSEYİ YANILTMASIN”

Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz ise maç sonunda skorun kimseyi yanıltmaması gerektiğine dikkat çekti, “Öncelikle skor kimseyi yanıltmasın. Konya Torku Selçuk Üniversitesi çok iyi bir takım. Özellikle ofansif yönleri çok güçlü. Biz çok çekinerek geldiğimiz bir deplasmandan kolay bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. BBL'de her deplasman galibiyeti çok önemli. Bugün de çok değerli bir deplasman galibiyeti aldık. Özellikle Cengiz Hoca ve Konya Torku Selçuk Üniversitesi camiasına teşekkür ederiz. Dediğim gibi skor kimseyi yanıltmasın. Konya Selçuk Üniversitesi bu ligin ofansif yönü en güçlü ve dirençli bir takımı. Oyuncularımı da sonuna kadar oyun disiplininden kopmadıkları için tebrik ederim.”

İNŞALLAH LİGDE KALIRLAR”

Geçtiğimiz sezonlarda sarı mavili formayı da giyen Emre Boztepe ise maç sonu ilginç bir temenni de bulundu. Emre, Selçuk’un kötü günler geçirdiğinin farkında olduklarını belirterek, “İnşallah ligde kalırlar” dedi. Oyuncunun açıklaması şu şekildeydi, “Geçen hafta kendi sahamızda aldığımız kötü bir Banvit maçı vardı. Asıl hedef maçımız oydu. Ancak olmadı. Bu hafta bunu telafi etmek istiyorduk. Selçuk'un ne kadar zor günler geçirdiğinin farkındayız. İyi oynamaya çalışıyorlar ama biz rakibi çok iyi analiz ettik, çokta iyi çalıştık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ne bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim, inşallah ligde kalırlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.