Yaman’dan Kavuş’a ziyaret

Yaman’dan Kavuş’a ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yaman, ziyarette “Meram’ı geleceğe hep beraber hazırlayacağız” dedi. Meram’ın önemine değinen Yaman, “Meram ilçemiz yeşiliyle ve turizmiyle şehrimizin önemli ilçelerinden birisidir. Meram ve şehrimiz için ortak noktada buluşarak, yaşanılan sorunlara beraber çözüm bulacağız. Hep beraber Meram’ı geleceğe hazırlayacağız. Hepimizin görevi şehrimize hizmet vermektir. Meram Belediyesinin hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Meram’ı İyi bir yere taşımak için çalışıyorsunuz. Bu çalışmanızda size ve Meram Belediyesi çalışanlarına başarılar diliyor, bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AYRIM YAPMADAN HİZMET EDİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Belediye bir hizmet yeridir. Hemşerilerimize hizmet verirken hiçbir şekilde ayrım yapmıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla ve hizmetlerle Meram’ı geleceğe hazırlıyoruz. Yeşiliyle ve turizmiyle artık ülkemiz genelinde tanınan ilçemizdeki hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırarak mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimiz ve Meram’ı geleceği ve yaşanılan sorunların çözümünde şehirde yaşayanlar olarak birlikte hareket etmekten şehrimiz kazanacaktır. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra Kavuş, Yaman’a hediye takdim etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.