Sosyete Pazarları’nın kapatılması için dilekçe

Sosyete Pazarları’nın kapatılması için dilekçe

Konya esnafı, ''sosyete pazarlarının kapatılması'' için İl Genel Meclisine dilekçe verdi.

Kendi aralarında imza toplayan yaklaşık 400 esnaf, dilekçelerini Meclis Başkanı Ali Selvi'ye sundu. Ziyarette esnaflar adına konuşma yapan Muammer Honça, yıllardır bu memlekette esnaflık yapıp, vergimizi ve diğer sorumluluklarımızı yerine getirerek Konyamıza katkıda bulunmaktayız. Şu anda ekonomik krizle karı karşıyayız, yasal sorumluluklarımızı ve borçlarımızı ödemekle zorlanıyoruz'' dedi. 
Rixos Oteli yanında salı günleri kurulan İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Bursa gibi çeşitli illerden gelenlerin kurduğu sosyete pazarının kendilerini üzdüğünü ifade eden Honça, ''Bu pazarlar, esnafın işlerini bitme noktasına getirdi, vatandaşa da kayde değer bir getirisi yok. Bu mağduriyetin bir an önce giderilerek bu yaşa dışı kurulan pazarın kaldırılmasını talep ediyoruz. Bizler bu mağduriyetimizin giderilmesi için İl Genel Meclisinden de destek istiyoruz'' dedi. 
Meclis Sanayi ve Ticaret Komisyonu'na havale edilen dilekçe, komisyonun hazırlayacağı rapor doğrultusunda İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı toplantısında görüşülecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum