Sorun para değil

Sorun para değil

Konyaspor Başkanı, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü, spor yazarları ve spor müdürleri ile bir araya gelerek, takımdaki temel sorunun para olmadığını, daha çok ilgisizliğe üzüldüklerini söylediler

Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen ile Basın Sözcüsü Nadir Avcan, Konya'da yayın yapan gazete ve televizyonların spor müdürleriyle bir araya geldi.

Basın Sözcüsü Nadir Avcan'ın ev sahipliğini yaptığı basın toplantısında konuşan Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, "Şehirdeki genel intibaya baktığımızda taraftarlarımızın dışında kimsenin takımın durumunu merak ettiği yok. Gaziantepspor bizimle oynadığı maç için Konya'ya geldiğinde gördük ki, kafilede yalnızca yöneticiler, basın mensupları yok. Şehrin sivil toplu kuruluşlarının başkanları ve üst düzey yöneticileri de Gaziantepspor ile birlikte buradaydı. Birlik beraberlik içinde hareket ettiklerini gördük. Aynı birlik beraberliği Konya olarak henüz gerçek anlamda sağlayamadığımızı maalesef üzülerek söylemek istiyorum. Sıkıntılı bir süreçte yolumuza devam ediyoruz. Manevi destek bile göremiyoruz desek yeridir. Son 7 haftaya girdik. Herkes açısından önemli maçlar olacak. Bu dönemde geçmişe yönelik yapılan eleştirilerin bize birşeyler kazandırmayacağı ortada" diyerek sitemli konuştu.
Genel kurul sonrasında iyi işler yapma adına göreve geldiklerini de sözlerine ekleyen Mehmet Ali Kuntoğlu, "Hatalarımız ve acemiliklerimiz oldu. Bunu kabul ediyoruz. Ama bunları bir kenara bırakarak şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek bazı önemli işler yapmalıyız. Bunun için herkesin el ele vererek ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi lazım. Sürekli olarak para konusu gündeme getirilerek bu nedenle maçları kaybettiğimiz konuşuluyor. Kaybetmememiz gereken maçları kaybettiğimiz doğru. Ama burada tek sorunun para olmadığını herkesin bilmesini istiyoruz. Yaptığımız transferlerden gerekli verimi alamadık. Artık hepsini bir süreliğine geride bırakalım. Tek düşüncemiz ve gayretimiz kalan 7 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, iç saha maçlarımızı kazanarak, deplasmandan da puanlar getirerek Konyaspor'un Turkcell Süper Lig'deki mücadelesinin devamını sağlamaktır" dedi.
Sohbet toplantısında konuşan Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, "Takımımızda yaşanan sıkıntıların giderilmesi anlamında teknik heyet ve futbolcularımızla yaptığımız toplantılardan olumlu sonuçlar aldık. Futbolcularımız küme düşme konusunu kesinlikle akıllarının ucundan bile geçirmediklerini bizlere ilettiler. Artık kalan 7 haftayı düşünüyoruz. Konyaspor hak ettiği sonuçları alarak sezonu en iyi yerde bitirecektir. Buna bizler inanıyoruz. Konya halkının da inanmasını ve takımımıza destek vermesini istiyoruz" dedi.
Kaliteli oyunculardan kurulu kadronun ligde istenilen yerde olmadığının farkında olduklarını ifade eden Basın Sözcüsü Nadir Avcan, "Geçmişi bir kenara bırakalım ve herkes elinden geldiğince takımımıza destek olsun. Bu takımın tek ihtiyacı taraftar desteğini arkasına alarak saha içerisinde gereken yüksek heyecanlı mücadeleyi vermek. Bunun başlangıcını Sivasspor maçıyla yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Toplantı Konya'da yayın yapan gazete ve televizyonların spor müdürlerinin görüş ve önerileriyle sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.