Sorgundan başarılı sanayicilere ziyaret

Sorgundan başarılı sanayicilere ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, İstanbul Sanayi Odasının açıkladığı Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran sanayicilere tebrik ziyareti gerçekleştir

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran sanayicilere tebrik ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Kabakçı ile il başkan yardımcıları Mustafa Yazlık ile Necip Çimen’in katıldığı program kapsamında Konya Şeker, TÜMOSAN, Konya Çimento ve Ova Un ziyaret edildi.

 

KONYA ŞEKER ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI

 

AK Parti İl Teşkilatı’nın gün içindeki ilk ziyareti Konya Şeker’e oldu. PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ve yöneticiler tarafından karşılanan İl Teşkilatı mensupları, Konuk ile Konya Şeker Toplantı Salonu’nda bir araya geldi ve firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başarılarından dolayı Konya Şeker’i ve ekibini tebrik eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına giren firmalarımızı ziyaret edelim, tebrik edelim istedik. Konya Şeker ve diğer firmalarımız, Konyamıza büyük katkılar sağlıyor. Konya Şeker de, Türkiye’ye mâl olmuş, şehrimizin önemli bir markası. Hem istihdama hem de üretime büyük katkı sağlıyorsunuz. Konya Şeker şehrimizin yüz akıdır. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

 KANOLA VERİMİNDE ALMANYA’YI GEÇTİK

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ise şunları söyledi: “Ziyaretiniz bizleri gerçekten memnun etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum. İyi yoldayız. İnşallah daha da iyi olacağız. Çünkü başarılı çalışmalar yapıyoruz. Konya Şeker olarak hem Konya hem de ülke ekonomisine ciddi anlamda katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Özellikle de tarımsal üretim ve sanayisi için önemli zeminler hazırladık. Mesela dört yıl boyunca deneme tarlalarında sürdürülen Kanola üretim çalışmalarımız sonucunda, Konya Ovası’nın toprak yapısı ve iklimine uygun, eksi yirmibeş derece soğuğa kadar dayanıklı, çok verimli ve yüksek yağ oranına sahip Kanola çeşitleri üretimini yapmaya başladık. Üreticimiz de tarlalarında sözleşmeli Kanola üretimi yapıyor. Çok şükür istediğimiz sonuçları aldık. Hatta verimlilik konusunda en iyi durumda olan Almanya’yı bile geride bıraktık”

TANK ÜRETMEK İÇİN HAZIRIZ

 

Konya Şeker ziyaretinin ardından yine ilk 500 sanayi kuruluşu arasına giren TÜMOSAN’ı da ziyaret eden AK Parti Konya İl Teşkilatı, bu önemli başarılarından dolayı fabrika yönetimini ve çalışanları tebrik etti. Ziyaretlerinden dolayı il teşkilatına teşekkür eden TÜMOSAN Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu; “Tam kapasite ile çalışıyoruz. Yeni hedeflerimiz ve projelerimiz var. Şu anda tank üretebilecek durumdayız. Yani her konuda hazırız. Hiçbir eksiğimiz yok. Türkiye’nin savunma sanayisine katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından AK Parti Konya İl Teşkilatı, TÜMOSAN Fabrikası’nı gezdi ve TÜMOSAN Üretim Müdürü Ömer Türkoğlu’ndan bilgi aldı.

AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın bir sonraki adresi, Konya Çimento oldu. Burada Konya Çimento Fabrikası Genel Müdürü Davut Ulus ile bir araya gelen İl Teşkilatı, başarılarından dolayı Konya Çimento’ya teşekkür etti ve tüm ekibi kutladı. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Konya İl Teşkilatı’na teşekkür eden Konya Çimento Genel Müdürü Davut Ulus; “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Evet, ortada bir başarı var. Ancak bu, hepimizin başarısı, Konya’nın başarısıdır. Konya’nın destekleri olmasaydı bu başarı gelmezdi. Onun için tüm Konya’ya ve Konyalıya minnettarız” dedi. AK Parti İl Teşkilatı’nın gün içindeki son ziyareti ise yine Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran Ova Un’a yapıldı. Ova Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Akdoğan’dan firma çalışmaları hakkında bilgi alan İl Teşkilatı, Ova Un’a ve tüm ekibini kutladı.

MERHABA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.