'Sonsuza kadar var olmaya ant içtik'

'Sonsuza kadar var olmaya ant içtik'

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferinin 950’nci ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruzun 99’uncu yıl dönümü münasebetiyle açıklama yaptı.

Karaarslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Malazgirt’te yendiklerimiz, İzmir’de denize döktüklerimiz tekrar hıyanete teşebbüs ederlerse, tekrar kalkışmaya ve işgale heveslenirlerse ya istiklal ya ölüm seçeneğini masaya koyup can feda olsun diyerek gereğini seve seve yapacağız. Malazgirt Zaferiyle doğduğumuz bu topraklarda, Büyük Taarruzla doğrulmayı başardık, sonsuza kadar da var olmaya ant içtik. Bu itibarla Malazgirt’teki şanlı muzafferiyetin 950’inci yıldönümünde büyük hünkarımız Sultan Alparslan’ı rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Büyük Taarruzun 99’uncu yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadele kahramanlarımızı saygıyla, şükranla, rahmetle anıyorum. Kanlarıyla destan, inanmışlıklarıyla tarih yazarak bize vatan bırakan tüm şehitlerimize, elleri öpülesi ecdadımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.