Konya'da piknikçiler en çok buraya gidiyor

Konya'da piknikçiler en çok buraya gidiyor

Konya'da piknik yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği mekan belli oldu.

Sevdikleriyle tertemiz bir ortamda, doğa ile başbaşa ve yeşil ile iç içe vakit geçirmek ve piknik yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği mekanlardan biri olan Meram Belediyesi Dutlu Millet Bahçesi, üç aylık yaz mevsimi boyunca yaklaşık 250 bin misafir ağırlayarak kendi rekorunu kırdı.

DUTLU MİLLET BAHÇESİ 7’DEN 70’E HERKESİN İLGİ ODAĞI OLDU

Meram Dutlu Millet Bahçesi, ateşli ateşsiz piknik alanlarından çocuk oyun gruplarına, sportif faaliyetlerden eğitim çalışmalarına kadar bir çok yönden hizmet verirken sosyal ve kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapıyor. Dutlu Millet Bahçesi, misafirlerine, Meram’ın muhteşem havası ve yeşilliğinde piknik yapabilme imkanı sunmasının yanı sıra yürüyüş ve spor alanları, restoran ve kafesi, çim kızağı ve parklarıyla 7’den 70’e herkese en güzel eğlencelerin kapısını aralıyor. Meram Millet Bahçesi’nde ayrıca, 100 adet çocuk oyun grubu, 40 bin metrekarelik çocuk oyun parkı, 10 bin metrekarelik üzüm bağı, 10 bin metrekarelik bir gölet, Osmanlı Bahçesi, mescit, sosyal tesisler, kokuluk ve reçellik gül bahçesi gibi ilgi çekici alanlar bulunuyor.

DUTLU MİLLET BAHÇESİ’NİN CAZİBESİ ARTTI

Konya’nın en fazla tercih ettiği mekanlardan biri olan Dutlu Millet Bahçesi’nin şehrin en güzel ve en renkli alanlarından biri olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, özellikle burada gerçekleştirdikleri revizyonlar ve oluşturdukları Meram Gezi Destinasyonu ile millet bahçesinin cazibesinin arttığına işaret etti. Yapılan bu çalışmalar sonrasında bahçenin gördüğü ilginin her geçen gün arttığını belirten Başkan Kavuş, “Dutlu Millet Bahçesi, şehirde huzur içinde dinlenmek, doğa ile baş başa piknik yapmak, sevdikleriyle nitelikli vakit geçirmek isteyenler için en ideal alanların başında geliyor. Sadece şehir içinden değil, şehir dışından gelen misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlıyoruz. Günün ya da haftanın yorgunluğunu atmak, keyifli zaman geçirmek isteyenler 2024 yazında da bahçemize adeta akın etti. Tüm misafirlerimize Meram’ı tercihleri için teşekkür ediyor, onlara daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de sıkı bir şekilde devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.