Sonkaya: İmara ve şehirciliğe  önemli katkılar yapacağız

Sonkaya: İmara ve şehirciliğe önemli katkılar yapacağız

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ, Karatay’daki Pazar yerlerinde vatandaşlarla buluştu.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ, Karatay’daki Pazar yerlerinde vatandaşlarla buluştu.

Karatay ilçedeki seçim çalışmasının verimli geçtiğini ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinlediklerini belirten CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaştık. Belediye başkanlarımız vatandaşına, seçmenine hesap vermeyi onurlu bir görev olarak kabul edecektir. İlçelerimizin yeşil alanlarını koruyarak, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve halkımızla buluşturacaktır. En önemlisi de mutlu, huzurlu insanların yaşadığı kentler inşa edeceklerdir. Bunun yanında kentte yaşayanlar ile ilçede yaşayanlar arasında ekonomik ve sosyal işbirliğini sağlayarak, üretim kooperatifleriyle işbirliği yaparak ekonomik anlamda güçlenmesini sağlayacaktır. Karatay ilçesinde kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere ağırlık verilerek, birlikte yaşama kültürünü kurumsallaştırarak geliştireceğiz. Yeter ki Karatay ilçe halkımız, bize güvensin ve destek versin” dedi.

İMARA VE ŞEHİRCİLİĞE ÖNEMLİ KATKILAR YAPACAĞIZ

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ise Konya’daki imara ve şehirciliğe önemli katkılar yapacaklarını dile getirerek, “Ekonomisi tarıma dayanan Konya'da, geçim sıkıntısı çeken vatandaşımıza hizmet götürmeyi amaçlıyoruz. Konya, göç alan bir şehir. Bu nedenle imar, şehircilik ve kentsel dönüşüm alanlarında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bu sorunları Konyalı ve Karataylı vatandaşlarımızla birlikte, bilgim ve tecrübemle çözeceğiz” diye konuştu.

HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ da “Karatay İlçemizde, partimiz CHP’nin halkçı ve tüm kesimleri kucaklayan sosyal sosyal belediyecilikle anlayışıyla, halkımızı kucaklayarak belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Karatay ilçemizdeki vatandaşlarımızın da desteğiyle halkın belediyesinin iktidarında Karatay ilçemiz hak ettiği yapıya ve hizmete kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.