Son gülen olun

Son gülen olun

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçını yarın deplasmanda puan sıralamasının son sırasında bulunan Ankaragücü ile oynayacak olan Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmüyor.

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçını bugün deplasmanda puan sıralamasının son sırasında bulunan Ankaragücü ile oynayacak olan Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmüyor. Saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Mürvet Sezer yönetecek. Karşılaşma TRT Web'den yayınlanacak. Konyaspor'da 3 cezalı, 1'de sakat oyuncu var.

Torku Konyaspor, ilk yarının son maçında bugün, Başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşacak. 19 Mayıs stadyumunda ki maç saat 13.00’de başlayacak ve TRT Web’den yayınlanacak. Maçta, Giresun bölgesinden Mürvet Sezer düdük çalacak. Sezer'in yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Erkan Akbulut yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Karatutlu. Ankaragücü maçının hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü tamamlayarak 17 kişilik kadroyla Başkent’e giden Kartallar, dün ter atarak hazırlıkları tamamladılar.  Torku Konyaspor’da, kırmızı kart cezalısı Atilla, sarı kart cezalısı Recep ve Bilal Aziz ile sakatlığı süren İshak kadroda yer almadı. Sarı kart cezasını Urfa maçında çeken Şenol, bugün ilk 11’de yer alacak. Bilal’ın yerine sol kanatta Muhammet, Recep’in yerine ise orta alanda Şenol forma giyecek. Ligde son sırada yer alan Ankaragücü’nü yanarak devreyi galibiyetle kapatmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da moral iyi. Planlar 3 puan üzerine yapıldı.. 200 kadar Konyalı sporseverinde izleyeceği ve Torku Konyaspor’u destekleyecekleri maç sonrası futbolculara devre arası nedeniyle yaklaşık 10 gün kadar izin verilecek.  Torku Konyaspor ile Ankaragücü bugün 27. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 26 maçın 11’ini Torku Konyaspor, 12’sini Ankaragücü kazandı.. 3 maçta ise eşitlik bozulmadı.. Hakem Mürüvvet Sezer ise bu sezon yeşil-beyazlı takımın ilk maçına çıkacak. Mürvet Sezer geçen sezon deplasmanda oynanan ve 0-0 sonuçlanan Buca maçında düdük çalmıştı. Torku Konyaspor, bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim, Muhammet- Şenol, Serkan- Ömer Ali, Neca, Erdal- Sinan..

MUHAMMET: HEDEFİMİZ GALİBİYET

Sezonun ilk yarısında sonuç ve puan anlamında beklentilerin gerisinde kaldıklarını ancak devre arasına moralli girmek adına tek düşüncelerinin Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu söyleyen Muhammet Yürükuslu, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Torku Konyaspor'umuzu Süper Lig hedefine ulaştırmak istediklerini bildirdi. İlk yarı genelinde iyi maçlar oynadıklarını ancak şanssız maçlar ve puanlar kaybettiklerinin altını çizen Muhammet Yürükuslu, "İşin gerçeği bugüne kadar oynadığımız maçlarda bizi eze eze yenen bir rakip yok. Birçok maçta üstün oynadık. Ama bir türlü istikrarı yakalayamadık. Bununla birlikte hesapta olmayan puanlar kaybettik. Özellikle de sahamızda ciddi anlamda puan kayıpları yaşadık. Ancak Uğur hocamızın gelişiyle birlikte hem oyun hem de sonuç anlamında yeniden özgüvenimizi kazandık diyebilirim. Karşıyaka, Manisaspor ve Şanlıurfaspor maçları gerçek Torku Konyaspor'un geri dönüşü anlamında olumlu sinyaller verdi. Bizim adımıza istediğimiz gibi geçmeyen ilk devreyi Ankaragücü maçından 3 puanla ayrılarak galibiyetle kapatmak ve devre arasına moralli girmek istiyoruz. Devre arasında da iyi bir kamp dönemi geçirip, eksiklerimizi de gidererek sezonun ikinci yarısına başlayarak oynayacağımız maçlarda en iyi sonuçları alıp Torku Konyaspor'umuzu Süper Lig hedefine ulaştırmaya çalışacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.