Sokak Basketbolu Turnuvası büyük ilgi gördü

Sokak Basketbolu Turnuvası büyük ilgi gördü

Selçuklu Belediyesi M1 Real AVM tarafından Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi. Küçükler, gençler ve veteranlar kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda takım katıldı.

Selçuklu Belediyesi M1 Real AVM tarafından Real AVM bahçesinde Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi. Küçükler, gençler ve veteranlar kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda takım katılırken karşılaşmalar büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmaların final maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Real AVM bahçesinde oynanan final maçlarını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Selçuklu Belediyespor Kulüp Yöneticisi Abdullah Şanlı, Real AVM Mağaza Müdürü Bora Altuğ da izledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi ve Real AVM’nin son derece güzel bir organizasyona imza attığını söyledi. Başkan Altay, “Yaşı ne olursa olsun insanların spor yapması oldukça güzel. İnsanların spor yapmalarına vesile olacak bu tür etkinlikler düzenlemek ise bizim için mutluluk verici. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgide organizasyon sahipleri olarak bizi oldukça sevindirdi ve bu tür etkinlikleri genişleterek devam ettirmeye sev etti. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyor ve başarılı olan ekipleri kutluyorum” dedi.
Final karşılaşmaları sonunda kategorilerinde ilk üçe girmeyi başaran ekipler ödüllendirildi. Başarılı olan ekiplere ödüllerini Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Selçuklu Belediyespor Kulüp Yöneticisi Abdullah Şanlı ve Real AVM Mağaza Müdürü Bora Altuğ verdi. Turnuvada başarılı olan ekipler Real alış veriş çekleri ile ödüllendirilirken, Selçuklu Belediyesi de sporculara spor malzemelerinden oluşan çanta hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.