Slaven Bilic: Büyük Bir Maç Oynayacağız

Slaven Bilic: Büyük Bir Maç Oynayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında yarın oynayacakları Arsenal müsabakasının zorluğuna dikkat çekerek, "Büyük bir maç oynayacağız." dedi.Maçın oynanacağı Emirates Stadı'nda basın...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında yarın oynayacakları Arsenal müsabakasının zorluğuna dikkat çekerek, "Büyük bir maç oynayacağız." dedi.

Maçın oynanacağı Emirates Stadı'nda basın mensuplarına Arsenal maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bilic, "Büyük bir maç oynayacağız. İlk maçtan sonra bu tur onlar için de büyük bir sınav haline geldi. İlk maçın skoru iyi ama oynadığımız oyuna göre galip gelmeliydik." dedi.

Emirates Stadı ve Arsenal taraftarına dikkat çeken Bilic, "Harika bir atmosferde dünyanın en iyi takımlarından biri olan Arsenal’e karşı mücadele edeceğiz. İlk maçtaki oyun özgüvenimizi yükseltti. Hayalimiz ve planımız var, elimizden ne geliyorsa yapacağız." diyerek, şöyle konuştu:

"Yedek kulübesinde olmak isterdim. Gerekli hazırlığı yaptık. Yardımcılarıma inancım tam. Gereken her şeyi onlar yapacaktır. Daha önce Avrupa’nın önemli takımlarına karşı forma giymemiş oyuncularımız ilk maçtan önce özgüven sorunu yaşamış olabilir ama maçtan sonra oyuncularımın özgüveni gözle görülür şekilde yükseldi. Hiçbir şey bedava verilmiyor. Favori Arsenal. İyi bir takım. Tüm takımlara saygımız var. Enerjimiz var. Mücadele edip kazanmaya çalışacağız."

Hırvat teknik adam, rakiplerinin kadro derinliği ve oyuncu kalitesine de dikkat çekerek, "Arsenal’in geniş bir kadrosu var. Alman milli takımından oyuncuları döndü. Bazı önemli oyuncuları sakatlık yaşadı. Buna rağmen orta sahada birçok seçenekleri var." ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: BURAYA TUR ATLAMAYA GELDİK’

Teknik direktör Slaven Bilic ile birlikte basın toplantısına katılan oyunculardan Oğuzhan Özyakup ise Arsenal maçı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu ve tur için İngiltere'ye geldiklerini söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Oğuzhan Özyakup, "Bu maçın önemini biliyoruz. Buraya tur atlamaya geldik. Kazanmaya geldik. İlk maçta gösterdiğimiz performansı yine göstereceğiz. Umarım hayırlısı olur." diyerek, şöyle konuştu:

"Bu statta daha önce iki kez oynadım. Arsenal’da 4 sene oynadım. Bu maça herhangi bir maçmış gibi çıkacağım. İstanbul'da oynadığımız ilk maçta baskılı başlamıştık. Böyle bir oyunu onlar da beklemiyordu. Yarın buna önlem alacaklardır. İlk maçtaki oyunumuzu oynayacağız. Biz kalitemizi biliyor ve her maça galibiyet için çıkıyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Yüksek kalite göstermeye çalışacağız."

Takımın golcü ismi Demba Ba ve kendi geleceği ile ilgili sorulara da cevap veren Oğuzhan Özyakup, "Demba Ba çok iyi bir oyuncu harika bir bitiriciliğe sahip. Onunla oynamak büyük onur. Sahada bizim işimizi kolaylaştırıyor. Onun bizimle olması büyük avantaj. Beşiktaş’a büyük işler başarmaya geldim. Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak istiyorum. Avrupa’ya bu başarıları kazandıktan sonra gitmeyi hedefliyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.