Siz isterseniz olur!

Siz isterseniz olur!

Konyaspor, bugün lig lideri Sivassporu konuk ediyor. Karşılaşma saat 16.15de başlayacak. Maçın hakemi Bünyamin Gezer. Karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak. Kartalda hedef galibiyet

Bir tarafta lig’de kalma mücadelesi veren Konyaspor, bir tarafta ise şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, bugün Konya’da karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.15’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Ankara bölgesinden  Bünyamin Gezer’in düdük

çalacağı maçın sonucu Kartallar kadar Sivasspor açısından da büyük önem taşımakta. Konyaspor kazanması halinde derin bir nefes alacak. 90 dakika sonunda 3 puanı alan taraf Sivasspor olması halinde Konya’dan lider dönecek. Yeşil-beyazlılarda, bu maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı. Dün Tatlıcak tesislerinde ter atan temsilcimizde futbolcular tesislerde kampa girdi. Takımda önemli bir eksik yok. Moral iyi. Yönetim, teknik adam ve futbolcular söz birliği ederek “taraftarlarımızın vereceği destekle Sivasspor’u yeneceğiz” diye konuştular. Konyaspor’da Sivasspor maçı için galibiyet primi açıklanmadı.
KARTAL’IN MUHTEMEL İLK 11’İ
Yeşil-beyazlılar, Sivas karşısına savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklar. Dev maçı duyurmak ve sporseverleri maça davet etmek için dün şehir içerisinde otobüsle anonslar yapıldı. Konyaspor taraftarlarının maça ilgi göstermesi açısından bilet ücretleri de düşük tutuldu. Buna göre sporseverler karşılaşmayı kale arkalarından 1, eski yeşil ve maraton tribünlerinden 3, yeni yeşil tribünlerden 10 ve kapalı tribünden 20 lira ödeyerek izleyebilecekler. Biletler bugün stad gişelerinden temin edilebilecek. Konuk takım bilet ücretleri de 10 lira olarak açıklandı. Konyaspor yöneticileri, taraftarların tribünleri doldurarak takıma destek olmalarını istediler. Futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, sonuç ne olursa olsun Konyaspor taraftarlarının centilmen ligi bırakmamalarını istedi. Kartal’ın muhtemel 11’i şöyle: Oğuzhan- Milos, Kratochvil, Serhat Akyüz, Celalettin- Mehmet Ayman- Poljac, Cihan- Serhat Akın, Veysel.
SİVASSPOR’LA 8. RANDEVU
Konyaspor, 28.hafta maçında konuk edeceği Sivasspor ile Turkcell Süper Lig tarihinde 8.kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 7 maçın 4’ünü temsilcimiz kazanırken, iki maçı Sivasspor kazandı, bir mücadele ise beraberlikle sona erdi. Konyaspor ile Sivasspor arasında  ikinci ligde başlayan rekabet, 2005-2006 sezonunda itibaren Turkcell Süper Lig’ine taşındı. İki takım arasındaki ilk maç deplasmanda 1-1 berabere sona ererken, yeşil-beyazlılar, Konya’daki maçı 2-1 kazandı. 2006-2007 sezonunun 5.haftasında Konya’da oynanan mücadelenin galibi 2-0 ile temsilcimiz olurken, 22.haftada deplasmanda karşılaşan iki takımın mücadelesinden gülerek ayrılan taraf 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1’lik skorla Konyaspor olmuştu. 2007-2008 sezonunda Turkcell Süper Lig’de oynanan maçlardan Konya’daki mücadele 2-1 yeşil-beyazlıların galibiyetiyle sona ererken, Sivas’taki maçın galibi ise 3-0’lık skorla Sivasspor olmuştu. 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Sivas’ta oynanan mücadele 1-0’lık sonuçla rakibin üstünlüğüyle tamamlandı. Konyaspor ile Sivasspor 29 Ekim 2008 Çarşamba günü Sivas’ta oynanan Fortis Türkiye Kupası ‘C’ Grubu 1.hafta maçında Sivas’ta karşılaşırken, mücadelenin galibi 1-0’lık sonuçla Sivasspor oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.