Siyasette başarı için üretim şart!

Siyasette başarı için üretim şart!

Konya ve ilçelerinde faaliyette bulunan odalardan da sorumlu olan TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Konya

Konya ve ilçelerinde faaliyette bulunan odalardan da sorumlu olan TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’i ziyaret etti. Ziyarette sanayi ve üretimin önemine dikkat çeken Karacan, siyasette başarılı olmanın yolunun da üretimden geçtiğini vurguladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, ziyaret amaçlarının Konya-Karaman bölgesindeki oda ve borsaların sıkıntılarını dinleyerek, çözüm üretebilmek olduğunu söyledi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Başkan Karacan, “Bu ülkenin büyümesi hepimizin meselesidir. Bizler iş adamları olarak bir kişi daha fazla çalıştırabilirsek, bundan mutluluk duyarız” dedi. Sanayinin ve üretimin önemine dikkat çeken Başkan Karacan, siyasette başarılı olmanın yolunun da üretimden geçtiğini vurguladı.  

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, Konya’nın da Eskişehir gibi Türkiye’nin önemli bir şehri olduğunu, Konya’daki odaların birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade etti. “Türkiye bu günleri üretimin gücüyle gördü” diyen Başkan Büyükhelvacıgil, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan’la hipermarket yasasının çıkarılması, Leasing’de KDV oranlarının düşürülmesi, İran’a yapılan ihracatta yetkilendirilen bankaca ihracat bedellerine uygulanan komisyonun yeniden düzenlenmesi gibi bazı konularda görüş alış verişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.