Siyahla-beyaz gibi fark vardı

Siyahla-beyaz gibi fark vardı

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, Giresunspor karşısında iki devrede de oynanan futbol arasında büyük farklılık olduğunu ifade ederek, ““İki devre arasında siyah ile beyaz kadar fark vardı” diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da Giresunspor karşısında galip gelememenin üzüntüsü ve ilk yarıda oynanan kötü futbol konuşuluyor.Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Nevzat Dinçbudak, Giresunspor karşısında iki devresi birbirinden farklı bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti. Dinçbudak, “İki devre arasında siyah ile beyaz kadar fark vardı. Maalesef ilk 45 dakika kötü oynadık, pozisyonlar verdik. Üretkenlik yapamadık. Ama ikinci yarıda yaptığımız değişikliklerle de kazanmak isteyen bir oyuncu gurubum vardı. Kazanmak adına yaptığımız doğru işler vardı. İstediğimiz gol pozisyonlarını da bulduk. Her zamanki gibi klasik çok net pozisyonları kaçırarak maçı 1-1 berabere bitirdik. Bu maçların kesinlikle kazanmamız gereken maçlar olduğunu bildiğimiz halde maalesef beraberlikle bitirdik. Elbette ki üzülüyoruz. Maalesef şöyle bir sıkıntımız da var. Kendilerinden çıkış yapıp ön planda olmasını beklediğimiz bazı oyuncularımız düşüş içindeler. Bunların bir an evvel toparlanıp kendileri için olumlu düşünenleri hayal kırıklığına uğratmamalarını bekliyoruz” diye konuştu.

İç sahada kaybedilen puanları kalan iki maçta telafi ederek devre arasına girmek istediklerini belirten Nevzat Dinçbudak : “Devre arasına toplayabildiğimiz kadar puanlar toplayarak girmek istiyoruz. Sonrasında da devre arasında daha iyi çalışıp, katkı sağlayacak oyuncuları aramıza katıp, ikinci yarıda daha iyi bir Anadolu Selçukluspor olarak sporseverlerin karşısına çıkmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.